- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
Sevgili arkadaşlar herkese selam , umarım herkes iyidir 
Hamile olan arkadaşlara kolay bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar, hamile kalmaya çabalayan arkadaşlara ise , en kısa sürede pozitifi görmelerini diliyorum
8+5 günlük hamileyim
. 7.haftaya kadar hiç bir şekilde hamile olduğumu hissetmiyordum ama son 1 haftadır , mide bulantısından ne yapacağımı şaşırmış kalmış durumdayım . Gece-gündüz farketmiyor. Hiç birşey yemesem açlıktan, yesem yediğim için bulanıyor . Böyle olduğu için de bebeğim de vitamin alamıyor çünkü ben yeteri kadar yani olması gerektiği gibi sağlıklı beslenemiyorum , çok üzülüyorum
hamile olan arkadaşlar bu süreçte ne yapabilirim ? Acemiyim .
Birde özellikle gece yattığımda, sanki nefesim ciğerlerime ulaşmıyor gibi hissediyorum . Nefes yetersiz gibi . Nefes nefese kalıyorum . Gece uykularım da çok bölük .
Hamile kalmadan önce , hamilelik kaprisi olarak adlandırdığım ne varsa başıma geldi , gerçekten kapris değil çok zor durumdayım
Var mı benim gibi olan ? Bana fikir verecek olan ? Gelin beraber bir çözüm bulalım .
Zaman ayırıp okuyan, cevap yazan -yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim

Hamile olan arkadaşlara kolay bir hamilelik ve sağlıklı doğumlar, hamile kalmaya çabalayan arkadaşlara ise , en kısa sürede pozitifi görmelerini diliyorum

8+5 günlük hamileyim

Birde özellikle gece yattığımda, sanki nefesim ciğerlerime ulaşmıyor gibi hissediyorum . Nefes yetersiz gibi . Nefes nefese kalıyorum . Gece uykularım da çok bölük .
Hamile kalmadan önce , hamilelik kaprisi olarak adlandırdığım ne varsa başıma geldi , gerçekten kapris değil çok zor durumdayım

Var mı benim gibi olan ? Bana fikir verecek olan ? Gelin beraber bir çözüm bulalım .
Zaman ayırıp okuyan, cevap yazan -yazacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim