- 3 Mayıs 2017
- 730
- 873
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kubraliiii
Slm. 7 haftalık hamileyim ve mide bulantılarım beni öldürüyor. Mide bulantısını bastırmayı başarabilen var mı? Varsa nasıl yaptınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek yiyemiyorum ki. Kokusu bile mahvediyor.Ilac+ hic ac kalma tuzlu cubuk ya da leblebi at agzina surekli![]()
Yaaaa Allah sabır versin o zamanMalesef çözümü yok cnm artik kraker yemekten biktim ama o bile kesmiyo 11.haftadayim hala gecmedi sabredicez yapicak bisey yok
Hakikaten öyle benim kuzenim gebelik geçirdi. Hiçbir sorun yaşamadı maşallah. :)Amin canim bulanti ceken herkese. Etrafimda okadar cok varki mide bulantısı yasamadan hamilelik gecirenler sasiriyorum valla ben evde yemek bile yapamiyorum kokusundan dolayi ama onlar çatır çatır yemek yiyolar cok sinir bozucu :)
Hadi ya o kadar sürüyor mu? Dokuz ay boyunca sürerse ne olacakUmudunuzu yok etmek istemem ama gecmiyo kızceler gecmiyo 16.haftaya gircem sabahları en az üç kez kusuyorum bide acken yani acı acı.gün içinde he midem bulanıyo zaten.
Öyle mi? Yarın kontrole gideceğim bir sorayım da.Ben hamileliği gaviscon şurupla geçirdim canım hiçbir zararı yok tafsiye ederim baya rahatlatıyordu
Valla tatlim benim annem doguma girene kadar kusmuş umarim ona cekmemisimdirHadi ya o kadar sürüyor mu? Dokuz ay boyunca sürerse ne olacak![]()
Ay inşallah.Valla tatlim benim annem doguma girene kadar kusmuş umarim ona cekmemisimdir![]()
Bende limonlu su içtim biraz iyi geldi şu an. İnşallah hafifler yaBenim bulantim cok fenaydi ama arastirdim ve zencefil cayi ictim. Kök zencefil.
2 3 gün ictim saat basi birkac yudum seklinde ve simdi daha iyiyim.
Tadi kötü degil.
Bunun yaninda limon da damlat agzina bir iki damla o da iyi geliyor.
ayy kabus gibi. Lütfen o kadar olmasınDua edin bir süre devam etsin sonra geçsin ilaç kullanmaktan başka careniz yok şu an... Ben dokuz ay çektim kabus gibiydi ... Doğuma giderken bile istifra etmek kadar kötü bişey olmasa gerek...
Ben bir süre kullandım 3 ay kadar sonra doktor bırakmami istedi ben hiçbir şekilde beslenemedm soda ve dondurma ve meyve dışında ne yesem çıkardım aseremedim bile... Aserme olsa ne olcak sonunu çok iyi biliyordum ... Bir de yaz ayına geldi benim gebeligim seninki gibi... Sen dua et sadece 3 ay sürsünayy kabus gibi. Lütfen o kadar olmasınsen ilaç mı kullanıyordun?
Of inşallah benim o kadar değildir. Bugün biraz limon falan içtim de hafifledi gibi.Ben bir süre kullandım 3 ay kadar sonra doktor bırakmami istedi ben hiçbir şekilde beslenemedm soda ve dondurma ve meyve dışında ne yesem çıkardım aseremedim bile... Aserme olsa ne olcak sonunu çok iyi biliyordum ... Bir de yaz ayına geldi benim gebeligim seninki gibi... Sen dua et sadece 3 ay sürsün