mide bulantısı

Evet zayiftim şimdi doğum kiloları ile cebellesiyorm :KK70: 5 kilo bile çok farkediyor veremedim o 5 kiloyu :) neyse daha 6 ay oldu zaten verilir :)
Benim çevremde ki zayıf insanların iç karınları daha büyük o yüzden sordum. Bende biraz kilo var. Hamilelikte Allah muhafaza 20 kilo alanlar bile varmış :o) ayy benden ırak zayıflara yakın olsun allahm:)

Ben de henüz erken hamilelik dönemindeyim fakat değerim 5000 leri hafta başında geçtiğinden beri her sabah saat dörtte mide yanması ile uyanıyorum bir rahatsızlık hissi oluyor üstümde ve mide bulantısı hafif oluyor ancak öğleden sonra 3 ten sonra dayanılmaz biçimde mide bulantım var, asıl aşırı bulantının sabah olması gerekmez miydi kızlar? Önceki iki gebeliğimde ne böyle sabah ne de akşama doğru bunkadar olmuyordu...:ss

Ben de henüz erken hamilelik dönemindeyim fakat değerim 5000 leri hafta başında geçtiğinden beri her sabah saat dörtte mide yanması ile uyanıyorum bir rahatsızlık hissi oluyor üstümde ve mide bulantısı hafif oluyor ancak öğleden sonra 3 ten sonra dayanılmaz biçimde mide bulantım var, asıl aşırı bulantının sabah olması gerekmez miydi kızlar? Önceki iki gebeliğimde ne böyle sabah ne de akşama doğru bunkadar olmuyordu...:ss

Yok ya onun sabahla alakası yokmuş. Her zaman olabiliyormuş. Bana patates haşlaması iyi geldi. sende dene belki sende de işe yarar.

Yok ya onun sabahla alakası yokmuş. Her zaman olabiliyormuş. Bana patates haşlaması iyi geldi. sende dene belki sende de işe yarar.

Önerin ve ilgin için çok teşekkürler canım, deneyeceğim..hoca karbonhidrat ve şeker ağırlıklı beslenmek yerine protein ağırlıklı et, süt yumurta,balık ağırlıklı beslenmemi önerdi..gecenin bir yarısında bir rahatsızlık hissiyle uyanıyorum (bazen 2 buçukta bazen 4 veya 5 te), tuhaf bir his yaşıyorum..tarif etmesi güç, ama ağırlıklı olarak hissettiğim şey bir tür rahatsızlık hissi belirgin mide bulantısı ile karışık, biraz çarpıntı ile seyrediyor..kurtulmak için yatakta dönüp duruyorum...dr um en iyi yatış pozisyonunun sola yatmak olduğunu böylece bebeğe kanın daha çok ulaştığını, en az kan ulaşımının sırt üstü yatmakla olacağını söyledi, sağ tarafa yatmanın da soldan daha az iyi,,sırt üstü yatmaktan daha iyi olduğunu söyledi.. ben tekrar uykuya dalana kadar yatakta denemediğim poziyonnkalmıyor..gün içinde ise öğlen, öğleden sonra karnım aç ya da tok olsa da midem bulanıyor, ama iştahım çok iyi, koku hissim çok keskin..geçen hafta ekşi şeyler canım çekiyordu çiğ köfte kısır vs, bu ara tatlı çekiyor canım.. bakalım..:)

Back
X