Mide bulantisi

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim ve su 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum aranızda benim gibi olan varmi yada sadece bendemi böyle oluyo ilk zamanlara döndüm ya hiç bişey yiyemiyorum aç geziyom sürekli neden böle oldu acaba

Bazilarıda erken doğum olck onun için diyor kafam karıştı iycee zaten erken dgum riskim var benim

Bende de olmustu canim. 1 hafta falan olup geçiyor. Seninki de gecer insallah. Uzun sure ac kalmamaya calis o da teyikliyor. Beyaz leblebi ve cubuk jraker iyi geliyor. Ben yatagimin basina cubuk krakeri.koyuyordum yataktan vikmadan bi kac tane yiyip biraz uzanıp oyle kalkiyordum o zaman iyi oluyordum. Direkt yataktan kalkinca bulantim oluyor sonrasinda da hicbirsey yiyemiyordum zaten.

Yiyorum bisiler ama sanki hicbisey yememis gibiyim sürekli açlık hissi var ve bulantı oluyo inş bian önce geçer

İnş erken doğum falan olmaz yaa 26 haftalıkken bu yzdn bı hafta hastanede kaldım iğneyle ilaçla 32 haftaya geldik çok sukur

Gebelikte ay hesabı 4 haftadan yapılmaz her ay 30 gün olarak kabul edilir. Yani 9 ay 10 günlük süre 40 haftaya denk gelir.
Bisey sorabilir miyim supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir simdi karnim uyusuyor sanki bebek kipirdiyor gibi hamile olabilir miyim

Bebeğin hareketlerini 16. Haftadan önce hissedemezsiniz ki ilk gebelikte bile bu surede hareket hissedilmez yani bunun için sizin baya hamile olmanız lazım. Karnınız filan büyümüş olmalı. Zaten 3 ay üst üste adet olduysaniz hamile olmanız nerdeyse imkansız. Sizin hissettikleriniz bağırsak hareketidir.

Bebeğin hareketlerini 16. Haftadan önce hissedemezsiniz ki ilk gebelikte bile bu surede hareket hissedilmez yani bunun için sizin baya hamile olmanız lazım. Karnınız filan büyümüş olmalı. Zaten 3 ay üst üste adet olduysaniz hamile olmanız nerdeyse imkansız. Sizin hissettikleriniz bağırsak hareketidir.
Daha once hamilelik gecirdim bi kizim var supheli iliskim haziranda oldu gununu hatirlamiyorum 4 ay olmus olabilir hamile olup 9 ay adet olan varmis bu sitede 2 kere konu actim hamilemiyim diye herkes dalga geciyor kiziyor kimse duzgun cvp vermiyor yalvariyorum size siz duzgun cvp verin ne olur cok kotuyum gercekten kafayi yemek uzzereyim niye daha once olmiyordu bu.bagirsak hareketleri niye simdi oliyor yuzde yuz hamile degilsin diyebilir misiniz

Ilis
Iliskiden sonra 2 ay midem bulandi belim agridi hep uykum vardi gecti carpinti mide yanması rahim agrisi basladi 3 aydir istahsizim bunlar hep hamilelik belirtisi kafayi yiycem bende bel soguklugu var ondan olabilir mi yada kist kanseri huzursuz bagirsak sendromu yaziyor internette oynaticam kafayi ya hamilemiyim ben

Eğer hamile olsanız illaki bi gebelik testinde sonuç alirdiniz. Hele sandığıniz kadar süre geçmişse garanti çıkar testlerde. Dediğiniz bağırsak sendromunu bir dönem ben de yaşadım. Stres tetikliyor bu durumu. En iyisi siz bi kan testi yaptırın kesin sonuç alıp rahatlayin

Eğer hamile olsanız illaki bi gebelik testinde sonuç alirdiniz. Hele sandığıniz kadar süre geçmişse garanti çıkar testlerde. Dediğiniz bağırsak sendromunu bir dönem ben de yaşadım. Stres tetikliyor bu durumu. En iyisi siz bi kan testi yaptırın kesin sonuç alıp rahatlayin
Cok tsk ederim ne zaman gecer bu bagirsak sendromu? yuzde yuz hamile degilsin diyebilir misiniz? hamile degilsem diger hamilelik belirtilerini niye yasadim?

Back
X