- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Günaydın kızlar 7 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor kusamıyorum gün boyu sürüyor. Ağzımda sürekli sulanıyor. Hamilelik de bu derdinizden nasıl kurtuldunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyorum sabah kalkmak mide bulantısıyla hazırlanmak çok sor gün boyu ayva çok acıkırsam kuru ekmek yiyorum baska bise yadiğimde daha beter yapıyorCanım 23 haftalık oldum. Hala sabah kusuyor ve gün boyu midem bulanıyor. İnşallah geçer senin ki bazen tahammül edemediğim noktalara geliyordum. Eşime iğne yaptırıyordum. Ama bana mısın demedi. Herşeyi denedim. Zencefilde dahil. Ayva sert ayva yedim böyle bastırdığını tek hissettiğim şey oldu. Sonraları havuç ve elma. Sabahları aniden kalkma. Seni şu an en iyi anlayanlardan biriyim.
evet doğru diyorsunuz yemek yiyemiyorum suda içemiyorumBi de yemek yemek çok cok zor biliyorum ama ac kalmayın. Boş mide tetikler bulantıydı.
Ikizlere hamileydim 5.aya kadar ne çektim bilen bilir. Birşeylerle de meşgul olmaya çalışın yoksa kendi vücudunuza odaklı oluyorsunuz sadece . Daha çok duyumsuyorsunuz .
amiin inşallahAllah yardımcın olsun...benim hamilelikleri nde ne yaparsam yapayım geçmedi.Bulantiyi kesmesi için verilen ilaçlari dahi midemde tutamiyordumilk hamileligimde 12. hafta 2.de 16.haftadan sonra rahatladım.Sonrada yemeye doyamadim
Sakin endişe etmeyin bu geçici bir dönem ve sonrasinda kendinizi çok iyi,enerji dolu hissettiginiz bir hamilelik geçireceksiniz
hayırlısı olsun inş :)soylecegım tek sey kızınız olursa haber verın![]()
çalışıyorum sabah kalkmak mide bulantısıyla hazırlanmak çok sor gün boyu ayva çok acıkırsam kuru ekmek yiyorum baska bise yadiğimde daha beter yapıyor![]()
Normal Can'ım ben 28 deyim hala var.merhaba hanımlar, merak ettim mide bulantılarınız geçti mi? ben 15. haftadayım ama hala bulanıyor![]()