Aaaah canım ah, ben de senin gibiyim, kabuğuyla limon yemeyi dene iyi geliyor, sen şu an en üst seviyeye ulaştığı kısımdasın bulantının, 9. Haftada en üste ulaşıyor sonra yavaş yavaş azalıyor 16. Haftada da tamamen geçiyor diyorlar, benim azaldı ama geçmedi yine de çıkartıyorum ama geçer diye umut ediyorum. Bir şeyler yiyebiliyorsan çıkartmanda sorun yok dedi doktor bana ben de ilaç kullanmıyorum. Günde 7-8 kez çıkarttığım oluyordu ama sorun olmadı çok şükür, Allah yardımcın olsun canımMerhabalar 2 aylık hamileyim aşırı midem bulanıyor doktor bir ilaç verdi ancak kullanmamam gerektiğini düşünüyorum ve ilacı alamıyorum çok endişeleniyorum 3 yıllık evliyim bir sürü tedaviden sonra tam tedavi bıraktığım ay hamile kalmışım o yüzden bir şey olur diye çok korkuyorum doğal yollarla bu mide bulantısı nasıl geçer var mı yardım edecek biri
Teşekkürler ben de yeşil elma ile durdurmaya çalışıyorum çok zorMerhaba, bana yeşil elma biraz iyi geliyor bulantı konusunda
Ben cikarmamaya çalışıyorum am asiri tiksiniyorum herşeyden çiğ köfte turşu normalde çok severdim adı geçince çok kötü oluyorumO haftalarda benim de çok fazlaydı, özellikle akşam üzeri başlar, yatana kadar devam ederdi, bu yüzden kilo verdim ilk 3 ayda.
Ben yemek de yiyemediğimden akşamları çayın yanına peynir & grissini yerdim, o bastırırdı bulantıyı. Bir de tuzlu siyah zeytin bana iyi gelmişti.
Ya peki şuan kaç aylık hala gecmedi mi buz dolabini açamıyorum annemden uzaktayım ne yapacağım bilmiyorum yemek yapamıyorumAaaah canım ah, ben de senin gibiyim, kabuğuyla limon yemeyi dene iyi geliyor, sen şu an en üst seviyeye ulaştığı kısımdasın bulantının, 9. Haftada en üste ulaşıyor sonra yavaş yavaş azalıyor 16. Haftada da tamamen geçiyor diyorlar, benim azaldı ama geçmedi yine de çıkartıyorum ama geçer diye umut ediyorum. Bir şeyler yiyebiliyorsan çıkartmanda sorun yok dedi doktor bana ben de ilaç kullanmıyorum. Günde 7-8 kez çıkarttığım oluyordu ama sorun olmadı çok şükür, Allah yardımcın olsun canım
Allah yardımcımiz olsunAh ah... Deneyerek bulacaksin... Bende hem reflu hem bulandi... Hemde tukuruk var... Bana hic bir sey iyi gelmiyor sadece ... Misir patlatmasi yiyorum sabah aksam ... Her yerim yara oldu... İnsaallah gecer canim... Cok zor..
Inşallah bazıları 5 ayda yok oluyor diyor bu çok korkuncGeçecek inşallah sabredin.
İki hamileligimde de yaşadım ilki daha berbattı bunda ona nispeten daha dayanılır haldeydi bulantim
3aya kadar geçiyor.
Amin insaallah ... Tez zamanda.. rahat bir hamilelik nasib etsin bizlere..Allah yardımcımiz olsun
mide bulantısı ne zaman başlıyor?Geçecek inşallah sabredin.
İki hamileligimde de yaşadım ilki daha berbattı bunda ona nispeten daha dayanılır haldeydi bulantim
3aya kadar geçiyor.
mide bulantısı ne zaman başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?