- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
- Konu Sahibi Nane surubu
-
Sizinde hayirli olsun saglicakla alirsiniz insallahGebeliğiniz hayırlı olsunsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim bulantıya çözüm bulamadım arada çok fena olunca acile gidip serum yiyince anca geçiyor
Ahh sizi en iyi ben anlarım, 4 ayda 14 kilo verdim besinsizlik susuzluktan vücudum bakteri bağladı organlarım enfeksiyon bağladı hastanede yattım günde 15 kere kusuyodum. Öncelikle şunu söyliyim geçmicek gibi geliyo ama geçiyo 5. Ay bitince rahatladım ben şuan sadece sabah kusuyorum, susuz kalmayın sık sık serum alın kadın doğum acile gidin serum yiyince hafif rahatlıyodum ben iki günde bir eşim götürüyodu, yiyecek önermicem çünkü bana hiç bi yiyecek iyi gelmedi sudan bile tiksiniyodum, sabredin kusmanız geldikçe kusun anlık takip edin arada bir tiksinti bulantı illa geçicektir hemen bişey yiyin ben annemin yaptığı tereyağlı salçalı şehriye çorbası yiyebiliyodum aradaMerhaba arkadaslar,
Mart ayinda tup bebek tedavisi gordum ama iptal oldu ramazan ayindada kendiliginden hamile kaldim.
Son adet tarihim 1 nisan. 30 nisanda gebe oldugumu ogrendim 5 mayista kn testi yaptirdim 4758 cikti 9 mayista kontrole gittigimde karindan kese gorundu sukur iki hafta sonra tekrar gidecem kalp atislri icin.
Gel gelelim asil konuya… mide bulantisi!
Gunlerdir 24 saat gecmek bilmeyen mide bulanisi var. Cok halsizim odamdan cikmiyorum kalksam koltuga uzaniyorum yemek yapamiyorum ortaligi toparlayamiyorum dogru duzgun yemek yiyemiyorum cunku tiskinmeye basladim su sut cerez dahi gormek istemiyorum. Sabah buzdolabini bi actim kusmaya basladim. Koku hssasiyetimde bsladi. Mide bulantisi hap bile geciremiyor napacam bilmiyorum. Yardimci olabilecek arkdaslar varsa fikirlerinize ihtycim var.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinAhh sizi en iyi ben anlarım, 4 ayda 14 kilo verdim besinsizlik susuzluktan vücudum bakteri bağladı organlarım enfeksiyon bağladı hastanede yattım günde 15 kere kusuyodum. Öncelikle şunu söyliyim geçmicek gibi geliyo ama geçiyo 5. Ay bitince rahatladım ben şuan sadece sabah kusuyorum, susuz kalmayın sık sık serum alın kadın doğum acile gidin serum yiyince hafif rahatlıyodum ben iki günde bir eşim götürüyodu, yiyecek önermicem çünkü bana hiç bi yiyecek iyi gelmedi sudan bile tiksiniyodum, sabredin kusmanız geldikçe kusun anlık takip edin arada bir tiksinti bulantı illa geçicektir hemen bişey yiyin ben annemin yaptığı tereyağlı salçalı şehriye çorbası yiyebiliyodum arada
Sağ olun inşallahSizinde hayirli olsun saglicakla alirsiniz insallahev islerini nasil yapiyorsunuz peki? Yemektir falan? Bir kac gundur disardan siparis veriyoruz bakalim nereye kadar.
Ağlayın açılırsınız ben sürekli ağlıyodum benim bi yandan mide yanması reflü oluştu midemde taş var gibiydi bükülerek geziyodum duş bile alamıyodum psikoloji zaten yerlerdeydi ama geçti çok şükür geçicek elbet, serum alın mutlaka acile gidin sık gitmekten utanmayın ben iki günde bir gidiyodum artık tanıyolardı sormadan seruma alıyolardı inş geçtiği günü görürüz bişey olursa mutlaka yazınRabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinevet serum almayi bende dusunmeye basladim yani umarim gecicidir bu gunler cunku evde tek ben ve esim variz yardimci olabilecek kimsemiz yok suan ayakta duramiyorum aglicam nerdeyse daha yolun basindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?