H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 1.352 Emoji Skoru 452 Puanlar 73 Yaş 37 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #1 Selam kızlar adetime 4 gün var dun hafif lekelenmem vardı bugün mide bulantısı da var 3 gün önce evde test yaptım.negatifti sizce neden bu bulantı
Selam kızlar adetime 4 gün var dun hafif lekelenmem vardı bugün mide bulantısı da var 3 gün önce evde test yaptım.negatifti sizce neden bu bulantı
A ayseehjz Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 90 Emoji Skoru 24 Puanlar 8 Yaş 29 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #2 harivefaa .!.: Selam kızlar adetime 4 gün var dun hafif lekelenmem vardı bugün mide bulantısı da var 3 gün önce evde test yaptım.negatifti sizce neden bu bulantı Genişletmek için tıkla... Psikolojik olabilir mi ? Lekelenme hangi renk birde
harivefaa .!.: Selam kızlar adetime 4 gün var dun hafif lekelenmem vardı bugün mide bulantısı da var 3 gün önce evde test yaptım.negatifti sizce neden bu bulantı Genişletmek için tıkla... Psikolojik olabilir mi ? Lekelenme hangi renk birde
vaveylakin Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 243 Emoji Skoru 70 Puanlar 13 Yaş 29 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #3 lekelenme çok sürmediyse hamilelik olabilir
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 1.352 Emoji Skoru 452 Puanlar 73 Yaş 37 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #4 muzeyyen1 .!.: Psikolojik olabilir mi ? Lekelenme hangi renk birde Genişletmek için tıkla... Kahverengi idi lekelenme
muzeyyen1 .!.: Psikolojik olabilir mi ? Lekelenme hangi renk birde Genişletmek için tıkla... Kahverengi idi lekelenme
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 1.352 Emoji Skoru 452 Puanlar 73 Yaş 37 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #5 vaveylakin .!.: lekelenme çok sürmediyse hamilelik olabilir Genişletmek için tıkla... Vallah sadece bir kere geldi daha gelmedi ama ben lkelenmeden 3 gün önce evde test yaptım negatifti
vaveylakin .!.: lekelenme çok sürmediyse hamilelik olabilir Genişletmek için tıkla... Vallah sadece bir kere geldi daha gelmedi ama ben lkelenmeden 3 gün önce evde test yaptım negatifti
vaveylakin Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 243 Emoji Skoru 70 Puanlar 13 Yaş 29 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #6 Bence bi daha test yap canım
H harivefaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 1.352 Emoji Skoru 452 Puanlar 73 Yaş 37 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi harivefaa #7 vaveylakin .!.: Bence bi daha test yap canım Genişletmek için tıkla... Buğun yapacaktım vazgeçtim 3 günüm var midem bulanıyor ama çok değil başımda arada ağrıyor birde ben çarşamba evde test yaptım.negatifti ama
vaveylakin .!.: Bence bi daha test yap canım Genişletmek için tıkla... Buğun yapacaktım vazgeçtim 3 günüm var midem bulanıyor ama çok değil başımda arada ağrıyor birde ben çarşamba evde test yaptım.negatifti ama