mide bulantısı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eslaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eslaa

Annesinin Prensi ''EGE''
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
2.898
1.851
248
arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. etrafımdaki herkes mide bulantıların başlamadı mı diyor. ama benim öyle mide bulantılarım yok bu normal mi herkeste olan bir şeyde bende mi sorun var. anlayamadım herkes sorunca içime kurt düştü. :18:

Allah kucagına almanı nasip etsin...

mide bulantısı bende hiç olmadı...kusmadımda:)) sadece bir kac kokuya hasaslaşmıştım..Kişiden kişiye değişir...Annene sor yada aılede bir kadına...onlardada yoksa genetiktir..Bende,ablamda ve annemdede olmuyormuş ne bulantı nede kusma:)) Korkulacak bişey yok.

keyfini çıkar canım benimde hiç bulantım olmadı. annemin aşırı bulantısı olmuş bana ve abime hamileyken.oysaki bnm hiç olmadı.bünye ile alakalı herhaldee :)

aminn inşallah. annemde olmuş işte mide bulantısı sanırım bünyem kuvvetli öyle diyorum kendi kendime. aman olmasında demekki tek benim değilmişim :)

keyfini çıkar canım benimde hiç bulantım olmadı. annemin aşırı bulantısı olmuş bana ve abime hamileyken.oysaki bnm hiç olmadı.bünye ile alakalı herhaldee :)

ay öylemi çıkarırım valla keyfini. sadece aşırı yorgun oluyorum gece gündüz öğle demeden uyuyorum sadece. anneminde çok bulanmış ama rabbim kolaylığını veriyor demekki. kişiden kişiye değişiyormuş . sağol canım yardımın için

aminn inşallah. annemde olmuş işte mide bulantısı sanırım bünyem kuvvetli öyle diyorum kendi kendime. aman olmasında demekki tek benim değilmişim :)

yok canım tek değilsin..takma kafana...arkadaşın dediği gibi tadını çıkar:)))

6 haftalık hamileyim bende :):):):) benimde bulanmıyo endişelenmiyo değilim yani

6 haftalık hamileyim bende :):):):) benimde bulanmıyo endişelenmiyo değilim yani

Hiç endişelenmene gerek yok.Benim de midem hiç bulanmadı.Sadece 7-8 haftadan sonra midemde açken ekşime gibi tuhaf bir his oluyordu.
Şu anda da midem acayip rahat,hatta yanmalar bile azaldı.
Her hamilelikte bulantı olmaz.Bulantı olmaması işlerin ters gittiğini de göstermez.Doktorun herhangi bir sorun görmezse sağlıklıdır kuzun. :)

bende 6 haftalık hamileyim afedersiniz hiç kusmadım ama kuru bulantılrım oluyor sabah uyanınca...3 ay öncede 6 haftalıkken bir düşük yaptm onda hiç bulantım olmamıştı meğer bebek gelişmediğinden olmuş..doktora gittizmi herşey yolundaysa bulanmamanız normal dir bünye meselesi çünkü

canım cuma günü gidicem doktora. ay korkuttun şimdi. en son beta hcg me baktıklarında ilk baktırdığmda değer 451 di 2. baktırdığımda 1428 li birşey çıktı yükseliyordu. doktor beklememiz lazım dedi çok erken dedi bende cuma ya kadar beklemek istedim. cumada gidip ultrasonla bakılacaktı. offf inşallah kötü bişey olmazz bebeğime

bhcg normal olarak katlanmış ama bişey olmaz inş..bende pazartesi kalp atışlarını duyucam inşALLAH

bhcg normal olarak katlanmış ama bişey olmaz inş..bende pazartesi kalp atışlarını duyucam inşALLAH

ya mide bulantısı haricinde bütün belirtiler var uzun süre ayakta kalamıyorum bel ağrım oluyor. sonra yemek isteğimde arrtı. göğüslerim aşırı hassas. ve yorgunluk. bütün gün uyuycam neredeyse. artık rabbim inşallah nasip ederse bende cuma günü duyucam. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bütün belirtiler var bulantı herkeste olmaz benim arkadaşım bir kere bile bulanmadan doğum yaptı yine başka bir arkadaşımda 9 ay boyunca bulnadı..benimde iştahım açılmadı mesela tam tersi iştahım kapandı bile diğer belirtiler var ama

ve her sabah kusuyorum
mıdesı bulanmayanlar bu sıze allahın bı nımetı kıymetını bılın..

bende hiç kusmuyorum ama ggece bir kaç kez uyanıyorum kuru bulantılarım oluyor sadece

işte bende ne kuru bulantı nede başka bir bulantı hiç biri yok. belki allahın bir hikmeti belkide ters giden birşey var bilemiyorum inşallah yarın kalp atışlarını duyduktan sonra dahada rahatlıycam.ama şu var bende mesela bi yemeği düşününce midem kalkıcak gibi oluyor. hani tiksinme değilde otomatikman bir mide bulantısı oluyor hafiften ama öyle rahatsız edecek kadarda değil. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla sıhhatle alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…