- 3 Ekim 2016
- 57
- 39
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim zencefil maydanoz gibi seyler hamilelere zararli diye duymustumCanim benim duyumlarıma göre zencefil geçiriyormuş bulantıyı.ablam kendisi denemiş.bir çorba kaşığı suya tatlı kaşığının ucunda az bi zencefil tozundan karıştırıp iç.ins faydası olur.
Cokmu siddetliydi kusmalarin yani ne derece bulantilarin vardiki? Sonuna kadar devam etti yazmissn.. korkutma beni :)) bende 9 haftalil hamileyim ve 4 haftadir bulantilarla ugrasiyorum...Ben ilk gebeligimde oyleydim simdi de yavas yavas basladi gibi ozellikle sabahlari yataktan kalkmadan cubuk kraker falan yerdim cok fazla midemi doldurmazdim ama hamileligimin son zamanlarina kadar devam etti bende canim
Canm benm ins en kisa zamanda gecer.. benim ilk hamileigmde 3/4 aydan sonra gecmisdi sükür olsunki.. yapabilecegin fazla bisey yok sabirli ol ve ac kalmamaya calis.. aclik bulantiyi tetikliyor.. kraker bisküvi meyve yemeye calis , belki yemek yiyemezsin canin cekmez.. eczanede ilaclarda oluyo ama cok siddetli degilse ilac kullanma derim.. baskada canin ne istiyorsa onu ye cünkü ben icimin almadigi biseyi yemeye calisdigimda sonuc hep wc di malesef.. sabirli ol gecer.. ilk 3 ay normal canm..merhaba kizlar,
Ben 6 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir cok kötü mide bulantilarim basladi. Yataktan kalkamiyorum .. hicbirsey yiyemiyorum. Doktor normal oldugunu söyledi.. gecer dedi.. aranizda benim gibi olan varmi? mide bulantisini azalticak yöntemleri olan varmi?
Baslarda cok siddetliydi ama 5 aydan sonra falan sadece sabahlari bulantim ve kusmam oluyodu ama bende gastrit oldugu icinde bu kadar uzun surmus olabilir suanda 5+4 hamileyim suan bulantilari var sadece ara ara canim korkma sende oyle olmayabilir :)Cokmu siddetliydi kusmalarin yani ne derece bulantilarin vardiki? Sonuna kadar devam etti yazmissn.. korkutma beni :)) bende 9 haftalil hamileyim ve 4 haftadir bulantilarla ugrasiyorum...
Tamam canim Allah kolaylik versin.. her hamilelik farkli derler belki bu sefer degisik olur cok bulanmaz insallah yani öyle ümid edelimBaslarda cok siddetliydi ama 5 aydan sonra falan sadece sabahlari bulantim ve kusmam oluyodu ama bende gastrit oldugu icinde bu kadar uzun surmus olabilir suanda 5+4 hamileyim suan bulantilari var sadece ara ara canim korkma sende oyle olmayabilir :)
Insallah canm cünkü simdilik bende tadini cikaramiyorum hic malesefİnsallah canim ya cunku hic hamilegimin tadini cikaramamistim ilkinde cok sıkıntılıydı insallah sende guzel saglikli bi hamileligin sonunda bebeisini kucagina alirsin
herkes kendi yöntemini buluyor. bana iyi gelen ya da başkasına iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. ben bu hamileliğimi ilki kadar ağır geçirmesem de yine de bulantı yaşadım. iğde iyi geldi. tuzlu kraker ve leblebi bana iyi gelmedi. naneli polo şeker vardı o iyi geliyordu ama kilo yapıyor.merhaba kizlar,
Ben 6 haftalik hamileyim. Son 1 haftadir cok kötü mide bulantilarim basladi. Yataktan kalkamiyorum .. hicbirsey yiyemiyorum. Doktor normal oldugunu söyledi.. gecer dedi.. aranizda benim gibi olan varmi? mide bulantisini azalticak yöntemleri olan varmi?
Allah yardimcimiz olsunInsallah canm cünkü simdilik bende tadini cikaramiyorum hic malesef
AminAllah yardimcimiz olsun
ben 13.haftadayım hala midem bulanıyo normal bunlar 4.aydan itibaren azalıyormuş bulantılar bende onu bekliyorum sabırsızlıkla..merhaba kizlar,
Canim benim duyumlarıma göre zencefil geçiriyormuş bulantıyı.ablam kendisi denemiş.bir çorba kaşığı suya tatlı kaşığının ucunda az bi zencefil tozundan karıştırıp iç.ins faydası olur.
Insallah canm cünkü simdilik bende tadini cikaramiyorum hic malesef
ben 13.haftadayım hala midem bulanıyo normal bunlar 4.aydan itibaren azalıyormuş bulantılar bende onu bekliyorum sabırsızlıkla..
inş olmaz sende öle gerçkten berbat bi duygu zehir ediyor insanaEvet öyle ama benim annemde 9. aya kadar kusmusins öle olmaz bnde
Sen icini ferah tut ins annendeki kadar sürmez sende.. iyi düsün iyi olsun.. genelde ilk 3/4 aydan sonra düzeliyor sendede öyle olur insallahEvet öyle ama benim annemde 9. aya kadar kusmusins öle olmaz bnde
Sen icini ferah tut ins annendeki kadar sürmez sende.. iyi düsün iyi olsun.. genelde ilk 3/4 aydan sonra düzeliyor sendede öyle olur insallah