Mide bulantısına çözümü olan?

Ece senay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
747
462
33
Herkese merhaba 6+2 deyim sabahtan beri mide bulantısı ve kusma halindeyim. 2 saat sonra iş için bir yerlere gitmem gerekiyor. Bulantıyı hafifletecek Fikri olann???

Herkese merhaba 6+2 deyim sabahtan beri mide bulantısı ve kusma halindeyim. 2 saat sonra iş için bir yerlere gitmem gerekiyor. Bulantıyı hafifletecek Fikri olann???

Herkesin bulanti cozumu kendisinde sakli.
Benimkisi suzme yogurt ve eksi yemekten geciyordu.

Şu an limon yiyorum. Deneme yanılma yoluyla bulacağım galiba. Mesela çubuk kraker ben de işe yaramadı.

Simdi aslinda mideniz bulanmiyor, mide asidiniz hormonlardan oturu artiyor. Yani olay asit baz dengesini bulmak.

Bu sebeple yogurt vb seyler hep daha mantikli ama bazisinda o da ise yaramiyor. Rennie gibi ilaclar da ise yariyor ama mesela bende asla ise yaramadi.

Bana tuzlu leblebi ve soda,limon,tuz karışımı iyi gelmişti.İlerleyen haftalarda onlarda fayda etmedi ne yazık ki.Metpamid bulantı ilacı kullanıyorum sürekli.

Patateste işe yaramadı şimdi yoğurt deniyeceğim. Yarın doktor kontolrüm var o zaman bulantı ilacı istiycem bu şekilde sosyal hayata dönmek imkansız gibi görünüyor

Patateste işe yaramadı şimdi yoğurt deniyeceğim. Yarın doktor kontolrüm var o zaman bulantı ilacı istiycem bu şekilde sosyal hayata dönmek imkansız gibi görünüyor

Prilam Dr yazacak zaten baska ilac da yok, ama bulanti cok asiri yogunsa gunde 3u geciyorsa, susuz kaliyorsaniz hastanede yatmaniz gerekecek 1-2 gun haberiniz olsun. Yatis verirse reddetmeyin.

Prilam Dr kesin çözüm.. Yatmadan önce iki tane içiliyor sabah bulantı varsa Bi tane daha içilebilir günde dört taneye kadar izin var.. Sadece hamilelere özel ğrem bir ilaç bu.. 23 haftalık oldum iki hafta öncesine kadar prilamsız yaşayamıyordum

Prilam dr bende ise yaramamisti, gerci benimki hiperemez gravidarum idi. Aylarca öluyorum sanmistim

Ece senay kusma sayiniz 4, peki yediginiz hersey safraya dek cikiyor mu, oyleyse mutlaka doktora bildirin

Prilam dr bende ise yaramamisti, gerci benimki hiperemez gravidarum idi. Aylarca öluyorum sanmistim

Ece senay kusma sayiniz 4, peki yediginiz hersey safraya dek cikiyor mu, oyleyse mutlaka doktora bildirin
Olabilir bazı gebelikler de bünye öyle zayıf oluyor ki serum bile en fazla iki saat ediyor kişiyi

Yarın doktora bildireceğim durumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…