Ben bulantı için kullanıyorum ilaç ama metpamid değil. Hamilelere özel bir ilaç. Doktorum verdi bana. Şimdilik iyiyim gastritim zorlamadığında çok rahatlatıyor.. Premesis benim kullandığım ama sgk karşılamıyor. Senin haftalarında leblebi, çubuk kraker ve ayva iyi geliyordu bulantıma.
Ben bulantı için kullanıyorum ilaç ama metpamid değil. Hamilelere özel bir ilaç. Doktorum verdi bana. Şimdilik iyiyim gastritim zorlamadığında çok rahatlatıyor.. Premesis benim kullandığım ama sgk karşılamıyor. Senin haftalarında leblebi, çubuk kraker ve ayva iyi geliyordu bulantıma.
Son 3 gundur gunluk hayatimi etkileyecek drrecede bulantilar yasiyorm ve ne yazkki bu bulantilar pesinde tansiyon bas donmesi gaz gbi sorunlar da getiriyor. Carsamba randevum var. Doktoruma danisip ilac kullanmayi dusunuyorm. Her turlu bitkisel ve dogal yolu denedm. Bu seklde calismam imkansiz. Pespese durmadan 40 dakika ders anlatmam lazm ben agzimi bile acamiyorum...
ben metpamidi hamile değilken reflümden dolayı uzun yıllar kullandım ama gebelikte bulantıya karşı biraz yetersiz kalıyor o aşırı bulantınız varsa zofran gibi ilaçlar veriyor doktor onlar daha etkili