Darisi bana InsKesinlikle açlık tetikliyor. Ben atlattım sayılır . En azından kusmaları
.
Ben de son bir haftadıt aynı sorunla savaşıyorum. Geçen gece canım bal ve tereyağı çekti üşenmedim sobanın başında bal ve tereyağını ekmeğe sürüp yedim. İnanın bütğn gün yediklerimi çıkarıp, mutfağa bile gidemezken hatta su bile içemezken o bal ve tereyağı nasıl iyi geldi anlatamam. Kraker ve leblebi tavsiye edenler oldu. Açıkçası işe yaramadılar. Kişiden kişiye değişiyormuş demekki. :)
:)Sabret. Soğudum hayattan falan deme
Kusmak da güzel
.:)
Arkadaşlar hep böyle sürmeyecek 16.haftadan sonra geçiyor merak etmeyin
merhaba kizlar 9haftalik hamileyim herkez gibi bende mide bulantisiyla savasiyorum beni hayattan soğuttu cok korkuyorum 9ay boyle gececek diyebugun ama savaşmaya karar verdim artik çözümler arıyorum ılk buldugun sey diyet yapan biR arkadaşım sayesinde oldu :) su form biskuvileri Varya odun gibi olan tatsız tuzsuz Iste mideye oyle biR iyi geliyorki anlatamam bunu denemelisiniz ben çubuk ve badem krakerde denemistim sonuç husrandi hepsini çıkardım hatta gormek istemiyorum ve form biskivuyi görünce canm çekiyor :) ikincisi davalı az yağlı peynirli tost :) ayrıca birde aç kalmamak lazimmmis bunu anladim yemek bana gelmeden ben yemege gittim açılmadan yedim şükürler olsun bugun guzel biR gun gecirebildim sizleride rahatlatan seyler varsa benimle paylasirmisiniz
merhaba kizlar 9haftalik hamileyim herkez gibi bende mide bulantisiyla savasiyorum beni hayattan soğuttu cok korkuyorum 9ay boyle gececek diyebugun ama savaşmaya karar verdim artik çözümler arıyorum ılk buldugun sey diyet yapan biR arkadaşım sayesinde oldu :) su form biskuvileri Varya odun gibi olan tatsız tuzsuz Iste mideye oyle biR iyi geliyorki anlatamam bunu denemelisiniz ben çubuk ve badem krakerde denemistim sonuç husrandi hepsini çıkardım hatta gormek istemiyorum ve form biskivuyi görünce canm çekiyor :) ikincisi davalı az yağlı peynirli tost :) ayrıca birde aç kalmamak lazimmmis bunu anladim yemek bana gelmeden ben yemege gittim açılmadan yedim şükürler olsun bugun guzel biR gun gecirebildim sizleride rahatlatan seyler varsa benimle paylasirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?