mide bulantisina savas actim

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
merhaba kizlar 9haftalik hamileyim herkez gibi bende mide bulantisiyla savasiyorum beni hayattan soğuttu cok korkuyorum 9ay boyle gececek diye bugun ama savaşmaya karar verdim artik çözümler arıyorum ılk buldugun sey diyet yapan biR arkadaşım sayesinde oldu :) su form biskuvileri Varya odun gibi olan tatsız tuzsuz Iste mideye oyle biR iyi geliyorki anlatamam bunu denemelisiniz ben çubuk ve badem krakerde denemistim sonuç husrandi hepsini çıkardım hatta gormek istemiyorum ve form biskivuyi görünce canm çekiyor :) ikincisi davalı az yağlı peynirli tost :) ayrıca birde aç kalmamak lazimmmis bunu anladim yemek bana gelmeden ben yemege gittim açılmadan yedim şükürler olsun bugun guzel biR gun gecirebildim sizleride rahatlatan seyler varsa benimle paylasirmisiniz

Kesinlikle açlık tetikliyor. Ben atlattım sayılır . En azından kusmaları
.

Ben de son bir haftadıt aynı sorunla savaşıyorum. Geçen gece canım bal ve tereyağı çekti üşenmedim sobanın başında bal ve tereyağını ekmeğe sürüp yedim. İnanın bütğn gün yediklerimi çıkarıp, mutfağa bile gidemezken hatta su bile içemezken o bal ve tereyağı nasıl iyi geldi anlatamam. Kraker ve leblebi tavsiye edenler oldu. Açıkçası işe yaramadılar. Kişiden kişiye değişiyormuş demekki. :)

:) Aynen katılıyorum kraker ve leblebi banada aynen hiç iyi gelmiyor bende balla kaymak yemiştim koca bir tabak hiç bişe olmadan :)

hamilelik doneminde midenin asit orani degistigi icin ozellikle limon mideyi cok rahatlatiyomus. Elma ve muzunda iyi geldigini duymustum.etimek de yiyebilirsiniz form biskuvilerden daha yenebilir bisey oldugunu dusunuyorum :)
Ben 10.haftama girdim bulantimin yani sira agzimdada aci bi tat var hep midem rahatlasin diye etimek yemeye calisiyorum o tatsiz tuzsu sey bile agzimda kotu bi tat birakiyo.bide ustune cok fazla aseriyorum yiyemedikce oturup agliyorum

24. haftamdayım..hiç merak etme en şiddetlisi en leğen dolduranı bile geçiyr..benım öyleydı..gunde 5 kez oluyordu kusma..hep yerde ya da koltuktaydım..
şükürki 16. haftamda azaldı ve 18 de kesildi bıttı bıçak gibi..bir sabah kalktım kiii kusmuyorum maşallah :)

kuzenımde hamile..o salatalık tuzlayıp yerdi..onu kusturan oymuş biraz geç farketmiş..

beni ise çubuk kraker,çiğ domates çok kusturdu bnde geç farkedebildim..

4 ay sadece peynırlı tost,ayran,poğaça,çorba yedim.. yumurtayı bebeğim için asla bırakmadım..haftada en az 4-5 yedim..kustum ama olsun..

poğaça,börek hafif olanları varsa yıyın yoksa yedikten sonra yağlı yemiş hıssı verir kusturur..

sabah kusmak neysede akşam falan çok kötü..o nedenle sıvı alımınızı arttırın..aç karnına su içmeyin bırde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…