Mide bulantisindan yataklara dustum:(((((

ebruli006

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
53
1
6
35
Ankara
Hanimlar 7 hft. Hamileyim fakat bulantilarim tavan yapmis durumda iki gün hastanede yattim o aralar iyiydim eve ciktim yine ayni. Herşeyden tiksiniyorum sampuandan dete
Rjanlardan yiyeceklerden birde reflu cikti kötüyüm. Sunu yaptimda rahatladim diyen varmi aranizda:

Malesef hic biseyin etkisi olmadı ama igne verdi benm doktor Medpamid diye o hafifletmisti. Cubuk kraker le yasiyordum cok fenaydi ama 3aydan sonra geçiyor inşallah daha erken geçer canim bu arada bebisin hayirli olsun :)

Canım geçmiş olsun. Bunu en fazlasiyla yaşayan biri olarak seni anliyorum.hamileliğimin10 haftasımdan başlayarak sonuna kadar devam eden kusmalarim..gebeliklerimin sonuna kadar ilaç aldim. Ama 10 18 haftalar arası çokkkkk fenaydım.günde 20 30 kere kusuyordum abartısız.hipermesis tehşisi ile tama 2 ay bir gün bile hastaneden çıkamadım.günde 3 kere serüm Verdiler. Ve kusmami bu sayede 3 5 indirdiler.ama malesef serümu durdurduklari anda yine 20 30 variyordu kusmam.
Ama bence sende böyle diyil tatlım.normal her gebelikde yaşanan bir şey.dikerim en lısa zamanda atlatırsıın

Canim bende senin gibi günde 20 kere kusmusumdur hipwrmesis teşhisiyle 7 ocakta hastaneye aldılar 9 nda taburcu oldum serum verdiler 1000 cc lik günde iki defa faydasini da gördüm tabi eve geldim iyi oldum diye sevindim hatta yemek bile yaptim sonrasında tekrar başladı serumun etkisi gitti sanirim kustukca yemek borum tahriş oldu krakerdende gina geldi agzimda kotu bir tat diğer hamileliğinm bukadar değildi. Allahim sen yardim et

Ah canımya.seni o kadar iyi anliyorumki bunu yaşamayan anlamaz..ama dk bana böyle durumlarda bebeğimimin iyi olduğunu düşünmemi istemişdi...kesin keyfi yerinde diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…