Mide bulantısının hissedilmesi

tirtilhikayesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
126
107
23
33
Merhaba 6 haftalık gebeyim son 2 gündür sabaha karşı aşırı açlık hissi ile uyanıyordum dün gece uyumadan önce birşeyler atıltırıp o şekilde uyudum sabah herhangivir bulantım olmadı ve öğünleri mi düzenli bir şekilde yedim belki çok saçma gelecek ama bu seferde gün içinde neden bulantım olmadı bebeğime birşey mi oldu acaba diye endişe etmeye başladım, bir sıkıntı yoktur değil mi

Merhaba 6 haftalık gebeyim son 2 gündür sabaha karşı aşırı açlık hissi ile uyanıyordum dün gece uyumadan önce birşeyler atıltırıp o şekilde uyudum sabah herhangivir bulantım olmadı ve öğünleri mi düzenli bir şekilde yedim belki çok saçma gelecek ama bu seferde gün içinde neden bulantım olmadı bebeğime birşey mi oldu acaba diye endişe etmeye başladım, bir sıkıntı yoktur değil mi
Bulantının bebeğin sağlığıyla bir ilgisi yok hormonal bir durum tamamen merak etmeyin bendede bu haftalarda biraz oldu geçti gitti hiç telaşlanmayın ☘️

Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim , içime su serpecwk bir cümleye o kadar ihtiyacım vardı ki 🙏 ben küçükken annem hamileydi hayal meyal hatırlıyorum aşırı bulantıları vardı 2.5 aylıktı hatta, birgün anısızın bulantıları kesildi, tırnakları morarmaya başladım birden onlar geldi aklıma bulantım kesilince benimde paniğimmbu yüzden oldu galiba

Teşekkür ederim, çok teşekkür ederim , içime su serpecwk bir cümleye o kadar ihtiyacım vardı ki 🙏 ben küçükken annem hamileydi hayal meyal hatırlıyorum aşırı bulantıları vardı 2.5 aylıktı hatta, birgün anısızın bulantıları kesildi, tırnakları morarmaya başladım birden onlar geldi aklıma bulantım kesilince benimde paniğimmbu yüzden oldu galiba
Evet sizde çocukluk travması olarak kalmış sanırım ama herkesin gebeliği farklıdır hatta kişinin her gebeliği farklı geçebilir başka böyle hikayelere milletin bir şeyler demesine asla aldırmayın ben öyle yapıyorum çokta kafam rahat geçiyor hamileliğim ☺️ Hatta midem o kadar az bulandı ki hiç hamile gibi hissetmiyordum başlarda doktorum bunun bir sorun olmasından çok bir şans olduğunu söyledi.

17. Haftaya geldim. Hiç midem bulanmadı 😁 inşallah hep böyle rahat geçer senin de.

Back
X