Mide yanması ekşimesi

Twinsmomm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
266
142
18
29
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim ama mide bulantım yok gibi bir şey ama midem aşırı yanıyor ne yesem geri geliyor gibi ekşime var o kadar rahatsız edici ki ve midemde gazım varken çıkaramıyorum zor çıkıyor bu durumu yaşayan var mı ne yapmalıyım

Benimde öyleydi 8. Haftada bulantı kusma basladı ilaç verdi doktorum o sekilde idare ediyorum

Evet bende söyledim doktora banada zofer verdi ve gaviscon da içebilirsin dedi
önceki hamileliğimde son haftalarda vardı bende mide yanması ve reflü, gaviscon iciyordum, bir zararı yok bildigim kadarıyla

Yok bana zofer verdi sabah hiç kalkmadan içip yarım saat yatıyorum bütün gün idare ediyor bni
Hamilelik
İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Gebeliğinizin ilk üç ayında ZOFER kullanmayınız. ZOFER bebeğinizin yarık dudak ve/veya yarık damak (üst dudakta ve/veya ağzın çatısında açıklıklar veya yarıklar) ile doğma riskini artırabilir. Eğer hamileyseniz, hamile olduğunuzu düşünüyorsanız veya bebek sahibi olmayı planlıyorsanız ZOFER kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Kullanma klavuzunda böyle yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…