- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
Bayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt içiyorum günlük onun pek faydasını göremedim çok aşırı süt içince oda gaz yapıyo şaşırdım kaldım geçer inşBen varım . İki Dr a gittim ikiside gebelikte mide ilaçlarının tehlikeli olacağını söyledi. Süt içebilirsen ılık süt iç. Burda bazı arkadaşlara Dr ları ilaç vermiş .
Sakızı hiç denemedim daha önce hiç duymamıştımvalla canım aynı sorun bende de var ara ara oluyor hala falım sakızla çözüm buldmm benn baya işe yarıyorr
Ben yemekten hemen sonra maden suyu içiyorum bebeğe çok faydalıymış midemi çok rahatlatıyor . Tafsiye ederim içebiliyorsan iç mutlaka. Normalde reflü hastasıyım kızıma hamilelik ve emzirme dönemlerinde ilaç kullanamadım tekrar hamile kaldım ve yaklaşık 2.5 yıldır parol dışında bi ilaç almadım sayılır. Bitkisel bişey hamileyken alamıyoruz zaten. Dr una danış belki savaşa ilaç yazabilirSüt içiyorum günlük onun pek faydasını göremedim çok aşırı süt içince oda gaz yapıyo şaşırdım kaldım geçer inş
dene bencee faydasını görrsn en azndan zararı yokk sakız sonçtaa bişey kaybetmzsn denersennSakızı hiç denemedim daha önce hiç duymamıştım
Canım en etkili çözümü rennie duoBayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı
Benmde 17. Haftada basladi. Yanma falan degil bildigin ejderha gbi ates cikaracaktim agzimdan. Sakiz in faydasini goren cok kisi var. Bana da iyi oldu. Ama tamamen beslenme aliskanligi ile ilgli bu. Baharat , eksi , cikolata, gazli icecekler gbi besinler i birakmadikca alev topuna donuyorsun. Dikkat et mutlaka bunlardan biri yuzunden oluyordur. Cikolatadan vazgecemedigim icin yanmayi goze aliuorum valla. Sakiz cigniyorm hemen. Sakiz sayesnde salgilananlar savasiyor zannimca :)Bayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı
havuç, havuç suyu, haşlanmış patates, siyah zeytin ilaç kullanmak istersen rennie tablet yada gaviscon şurup mide yanmasını geçiriyorBayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı