Mide yanması yardım

karabela06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
223
76
18
37
Bayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı

valla canım aynı sorun bende de var ara ara oluyor hala falım sakızla çözüm buldmm benn baya işe yarıyorr

Ben varım . İki Dr a gittim ikiside gebelikte mide ilaçlarının tehlikeli olacağını söyledi. Süt içebilirsen ılık süt iç. Burda bazı arkadaşlara Dr ları ilaç vermiş .

Ben varım . İki Dr a gittim ikiside gebelikte mide ilaçlarının tehlikeli olacağını söyledi. Süt içebilirsen ılık süt iç. Burda bazı arkadaşlara Dr ları ilaç vermiş .
Süt içiyorum günlük onun pek faydasını göremedim çok aşırı süt içince oda gaz yapıyo şaşırdım kaldım geçer inş

Canım şuan bende de oluyo akşamları daha çoğalıyo. Sakız iyi geliyo oda acıktırıyo :)) doktoruma sordum şurup verdi renni diye hemen etkisini görüyorum çok şükür geçiriyor. Bebeğede etkisi yokmuş

süt bende içiyrmm hiç faydsı olmadıı ben yanma başlayınca sakız çiğnyrmm geçiyorr

Süt içiyorum günlük onun pek faydasını göremedim çok aşırı süt içince oda gaz yapıyo şaşırdım kaldım geçer inş
Ben yemekten hemen sonra maden suyu içiyorum bebeğe çok faydalıymış midemi çok rahatlatıyor . Tafsiye ederim içebiliyorsan iç mutlaka. Normalde reflü hastasıyım kızıma hamilelik ve emzirme dönemlerinde ilaç kullanamadım tekrar hamile kaldım ve yaklaşık 2.5 yıldır parol dışında bi ilaç almadım sayılır. Bitkisel bişey hamileyken alamıyoruz zaten. Dr una danış belki savaşa ilaç yazabilir

gaviscon yada rennie
bebeler için bile var bu ilaçalr çogu dr d a verir zaten hamilelere
vermeyen neden vermiyor bilemem
derdinin dermani bu ilaçlar yoksa daha çokk çekersin doguma kadar

Bayanlar yardım akşamları midem çok yanıyo 18 haftalık hamileyim ne yapsam geçer sizce benim durumumda olanlar varmı
Canım en etkili çözümü rennie duo
Normal rennie şurubu değil ama duo olması lazım.
Gebelik için A grubu bir ilaç hiçbir etkisi yok. Mide yanmam oldukça doktorum kafama dikip bir yudum içmen yeterli demişti. Anında rahatlatıyor.

Saolun kızlar yakında konturolim var gidince doktoruma sorayım rennie içeyimmi diye inş banada iyi gelir çünkü gecelerim kabus olmaya başladı Allahtan her gün yanma olmuyo bide doktor bana decavit ilaç verdi sanki onu kullanmaya başladıgımdan beri bu yanmalar başladı gibi geliyor

Bana elma iyi geliyor kendine iyi gelen yiyecegi bulman gerekiyor zor ben de cekiyorum.hamur isi tuzlu tursu sicak yemek yememeye calis.gece yeme...gecmis olsun

Benmde 17. Haftada basladi. Yanma falan degil bildigin ejderha gbi ates cikaracaktim agzimdan. Sakiz in faydasini goren cok kisi var. Bana da iyi oldu. Ama tamamen beslenme aliskanligi ile ilgli bu. Baharat , eksi , cikolata, gazli icecekler gbi besinler i birakmadikca alev topuna donuyorsun. Dikkat et mutlaka bunlardan biri yuzunden oluyordur. Cikolatadan vazgecemedigim icin yanmayi goze aliuorum valla. Sakiz cigniyorm hemen. Sakiz sayesnde salgilananlar savasiyor zannimca :)

Doktorum bana rennie verdi eger cok siddetli olursa pulcet ide ilave etti. Rennie kana karismiyormus direk mideye iniyomus. Sutu onermedi. Sut anlik gecirebilir ama ilerde kalici mide rahatsizliklarina sebep oluyor dedi. Gercektende oyle herhalde. Annem hamileliklerinde mide yanmalarinda sut icmis dogumlardan sonra kalici mide hastaligi oldu

İlk haftalardan beri bu sorunu yaşıyorum yediğimle bile alakalı değil ne yesem yanma ne yesem geyirme böyle geçer mi kizlar

Back
X