Mide yanması :(

Desaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
1.308
1.161
133
36
Herkese iyi geceler. 15 haftalık hamileyim ve midem çok yanıyor. Özellikle geceleri yatarken. Önerebileceğiniz birşey var mı? Süt derseniz içiyorum bir müddet rahatlatıyor sonra tekrar yanıyor :(

Herkese iyi geceler. 15 haftalık hamileyim ve midem çok yanıyor. Özellikle geceleri yatarken. Önerebileceğiniz birşey var mı? Süt derseniz içiyorum bir müddet rahatlatıyor sonra tekrar yanıyor :KK43:
Sodayı deneyebilirsin ben hamileliğimin son zamanlarında sodayla atlattım mide yanmasını

Yeşil elma yiyordum bol bol..mide yanmasına ve bulantima iyi geliyordu.

Bulantılarım vardı çok şükür yeni geçti şimdide mide yanması başladı. Elma vardı yiyeyim bakalım inşallah geçer çok teşekkür ederim

Sodayı deneyebilirsin ben hamileliğimin son zamanlarında sodayla atlattım mide yanmasını
Sodayı denedim canım geçirmedi malesef. İşin ilginç tarafı ilk hamileliğimde 7. Ayda falan başlamıştı mide yanmalarım genelde son aylarda olur diye biliyordum. Bu erken başladı inşallah gebelik boyunca devam etmez :(

Doktor gebelikte kullanılabilen bir şurup veriyor yanma için.Doktoruna sorabilirsin,ben kaç sise bitirmiştim hatirlamiyorum :))

Bende patatesin her türunden yidigimden midemde yanma olurdu.. Belki yediginiz bir şey yapiyordur?

Doktor gebelikte kullanılabilen bir şurup veriyor yanma için.Doktoruna sorabilirsin,ben kaç sise bitirmiştim hatirlamiyorum :))

İlaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama gaviscon ve rennie asla kullanamadım midemi bulandırdı malesef canım şurup da tablette duruyor öylece köşede :)

Karbonatlı su yarım çay kaşığı karbonat at suya karıştır iç. Tedirgin etmişti doktorum önerdiğinde hamilelikde sakıncalı olur gibi geldi ama kadın doğum ve gastroentoloji alnından bir çok doktora danıştım problem olmaz içebilirsin dediler. Geceleri oturarak uyurdum ben hamileyken çok çektim o mideden

Yediklerinize dikkat edin bide size tavsiyem tuzlu susam iyi geliyor. Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.

Gaviscon ve renu. Kac kutu tukkettim hamileligim boyunca bilmiyorum. Ama doktorunuza danisin mutlaka.

Karbonatlı su yarım çay kaşığı karbonat at suya karıştır iç. Tedirgin etmişti doktorum önerdiğinde hamilelikde sakıncalı olur gibi geldi ama kadın doğum ve gastroentoloji alnından bir çok doktora danıştım problem olmaz içebilirsin dediler. Geceleri oturarak uyurdum ben hamileyken çok çektim o mideden

Aynen öZellikle yatarken oluyor gerçekten de. Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası eşim karbonatı hep içer midesi yanınca ama ben cesaret edemedim zararı olursa diye

Aynen öZellikle yatarken oluyor gerçekten de. Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası eşim karbonatı hep içer midesi yanınca ama ben cesaret edemedim zararı olursa diye
İçin rahat etmezse danış yinede kendi doktoruna ama ben bir zararını görmedim, banada korkutucu geliyordu karbonat içmek baya zor ikna oldum içmeye.daha doğrusu artık midemdeki asit boğazıma kadar çıkıp yemek borumuda yakmaya başlar bir hale gelince mecbur kaldım. Ay kabus gibiydi ya uyumak istiyorum artık diye ağlardım inşallah seninki kısa sürer

bnde reflu var bide gebelik yanması mahvoluyodum uykudan kalkıyorum ağrı sırtıma vuruyodu düşünün yatmadan önce 2 saat önce kesin yemek yemeyi çiğ sebzelerden uzak durun özellikle biber ve domates sade soda için rahatlatır ama en etkilisi gaviscon tabi

Maden suyu diyorum bana çok faydası olmuştu. Bir de uyduğunuz saatle en son yediğiniz saat arasında en az iki saat olsun.

Back
X