Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sodayı deneyebilirsin ben hamileliğimin son zamanlarında sodayla atlattım mide yanmasınıHerkese iyi geceler. 15 haftalık hamileyim ve midem çok yanıyor. Özellikle geceleri yatarken. Önerebileceğiniz birşey var mı? Süt derseniz içiyorum bir müddet rahatlatıyor sonra tekrar yanıyor![]()
Yeşil elma yiyordum bol bol..mide yanmasına ve bulantima iyi geliyordu.
Sodayı denedim canım geçirmedi malesef. İşin ilginç tarafı ilk hamileliğimde 7. Ayda falan başlamıştı mide yanmalarım genelde son aylarda olur diye biliyordum. Bu erken başladı inşallah gebelik boyunca devam etmezSodayı deneyebilirsin ben hamileliğimin son zamanlarında sodayla atlattım mide yanmasını
Doktor gebelikte kullanılabilen bir şurup veriyor yanma için.Doktoruna sorabilirsin,ben kaç sise bitirmiştim hatirlamiyorum :))
Karbonatlı su yarım çay kaşığı karbonat at suya karıştır iç. Tedirgin etmişti doktorum önerdiğinde hamilelikde sakıncalı olur gibi geldi ama kadın doğum ve gastroentoloji alnından bir çok doktora danıştım problem olmaz içebilirsin dediler. Geceleri oturarak uyurdum ben hamileyken çok çektim o mideden
Yediklerinize dikkat edin bide size tavsiyem tuzlu susam iyi geliyor. Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada.
İçin rahat etmezse danış yinede kendi doktoruna ama ben bir zararını görmedim, banada korkutucu geliyordu karbonat içmek baya zor ikna oldum içmeye.daha doğrusu artık midemdeki asit boğazıma kadar çıkıp yemek borumuda yakmaya başlar bir hale gelince mecbur kaldım. Ay kabus gibiydi ya uyumak istiyorum artık diye ağlardım inşallah seninki kısa sürerAynen öZellikle yatarken oluyor gerçekten de. Cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası eşim karbonatı hep içer midesi yanınca ama ben cesaret edemedim zararı olursa diye
Rennie kullanmıştım ben :)İlaç ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama gaviscon ve rennie asla kullanamadım midemi bulandırdı malesef canım şurup da tablette duruyor öylece köşede :)