- 24 Şubat 2019
- 143
- 30
- 98
- Konu Sahibi hayallercokgenis
-
Şimdilik geceleri tutuyor inşallah uzamaz. Bayağı yakıyormuşGeçmiyor canım gaviskon biraz rahatlatıyor ama anlık o da benimde tam bu haftalarda başlamıştı bu şekilde korkutmak istemem ama suan 30. Haftamdayim daha da artarak devam etti mahvoldum bende hiçbir şey yiyip içemiyorum doğru düzgün
Benim de geceleri çok oldu oldu canım akşam yatmadan kefir içŞimdilik geceleri tutuyor inşallah uzamaz. Bayağı yakıyormuş
Yoğurt yiyordum hafifliyordu onu da deneyim çok sağ olunBenim de geceleri çok oldu oldu canım akşam yatmadan kefir iç
Yok canım sen direkt kefir iç çok iyi geliyor mideye rahatlatıyorYoğurt yiyordum hafifliyordu onu da deneyim çok sağ olun
Akşam yemeği sonrasi hiçbir şey yemiyorum ama olacağı var demek kihamur işi yemeyin ve aksam 7den sonra yemeyi kesin.
ben su içince bi 5 dk kesiliyor sonra tekrar başlıyordukesin cözümünü de söyleyeyim “doğurmak”
Allah kolaylık versin valla. sıfır şikayetle gecirdiğim gebeliğimde anamı ağlatan tek konuydu
Gece yatmadan mı peki gündüzleri miTahin çok işe yarıyor. 2 3 tatli kaşığı yeterli oluyor. Hem de bebeğe faydali
Sikayet hissettiğin an. Yarim saat sonrasinda hafiflemis oluyorGece yatmadan mı peki gündüzleri mi
ben bu konudan çok çektiğim için doktorum şurup vermisti ama hiçbir işe yaramayınca bıraktım.Akşam yemeği sonrasi hiçbir şey yemiyorum ama olacağı var demek kidoğurmaya daha var o da ayrı bir düşünme mevzusu tabi
Bu defa da çok şeker girmiş olmaz mı ki bünyeye günde kaç meyve tüketmek lazım benim doktorun pek önermemişti deben bu konudan çok çektiğim için doktorum şurup vermisti ama hiçbir işe yaramayınca bıraktım.
bir de benim doktorum öğünlerden önce bir meyve yememi önermişti. böylece öğünlerde daha az yersin demişti. (ben doktorumun hiçbir dediğini dinlemedim camış gibi yedim)
meyve şekeri hızlı yükseltir ama emilimi daha kolaydır demişti bana doktorum. ben cünkü zaten onun kat kat fazlasını tüketiyordumBu defa da çok şeker girmiş olmaz mı ki bünyeye günde kaç meyve tüketmek lazım benim doktorun pek önermemişti de
Maşallahmeyve şekeri hızlı yükseltir ama emilimi daha kolaydır demişti bana doktorum. ben cünkü zaten onun kat kat fazlasını tüketiyordum25.haftadan sonra 20 kilo aldım öyle düsünün
3.gebeliğim. Ne yapsam ne denesem şurup mide koruyucu vs. faydası yok anlık rahatlamalar ve ya 1 2günlük koruyor hap alırsam. 3ünde de yandı hala yanıyor ne yesem veya yemesem midem yemek borumMerhaba kızlar, 16+2 haftalık hamileyim. Gece yatınca mide yanması başlıyor ve yemek borusu resmen cayır cayır yanıyor. Yediklerime de dikkat ederim ki yatmadan en az 2-3 saat öncesinde de bir şey yememiş olurum. Başına gelen var mı acaba? İlaçla bastırmak istemiyorum artık ilaçlardan midem bulandı.
Geçmiyor maalesef canım ilaçsız bende çok kötüydüm kusma derecesine geliyordum gün geçtikçe daha da katlanıyor yanmalar uykularımdan uyanıyordum durmadan şimdi rennie duo şurup ve panto mide koruyucu kullanıyorum çok şükür kullanmaya başladığımdan beri yanmam olmadı tavsiye ederim tabiki önce doktorunla görüş yönlendirmeyi ona göre yapsınMerhaba kızlar, 16+2 haftalık hamileyim. Gece yatınca mide yanması başlıyor ve yemek borusu resmen cayır cayır yanıyor. Yediklerime de dikkat ederim ki yatmadan en az 2-3 saat öncesinde de bir şey yememiş olurum. Başına gelen var mı acaba? İlaçla bastırmak istemiyorum artık ilaçlardan midem bulandı.
Çok teşekkürler şimdilik ilerlemedi ama ilerlerse dayanılacak gibi değil sanırım doktora danışırımGeçmiyor maalesef canım ilaçsız bende çok kötüydüm kusma derecesine geliyordum gün geçtikçe daha da katlanıyor yanmalar uykularımdan uyanıyordum durmadan şimdi rennie duo şurup ve panto mide koruyucu kullanıyorum çok şükür kullanmaya başladığımdan beri yanmam olmadı tavsiye ederim tabiki önce doktorunla görüş yönlendirmeyi ona göre yapsın
Evet gerçekten alev çıkacak gibi oluyor3.gebeliğim. Ne yapsam ne denesem şurup mide koruyucu vs. faydası yok anlık rahatlamalar ve ya 1 2günlük koruyor hap alırsam. 3ünde de yandı hala yanıyor ne yesem veya yemesem midem yemek borumartık ağzımdan alev çıkacak o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?