Mide yanması

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
selam hanımlar

Mide yanmalarımla ilgili çıldırmak üzereyim. Aslında hamileliğimin ilk ayından beri midemden çok çektim önce bulantılarım hiç kesilmedi, şimdi de bebek büyüdükçe mide yanmam durmuyor. Bebek daha küçükken muz, ayva, soda vb şeyler iyi gelebiliyordu. Zaman geçtikçe dayanamadım ilaç istedim doktordan, gaviscon verdi. İstediğin kadar içebilirsin dedi. Yatmadan önce iki kaşık içiyordum iyi geliyordu. Şimdi ise saat başı mide yanması ile uyanıyorum, uyku diye bir şey kalmadı. Gaviscon da eskisi kadar etkili değil. Yediklerime dikkat ediyorum, o kadar sevmeme rağmen soğan, sarımsak, turşu, limon, portakal hiçbir şey yiyemez oldum. ekmekten peynirden bile midem yanıyor artık, doğurana kadar böyle mi gidecek? Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?

Süt ic canim.hamile degilim,reflum var.mide yanmasi araliksiz her gun oluyor.ilac kullanmak.istemiyorum.evde sütüm hic eksik olmaz.al bir kutu süt. Miden yandikca bir bardak ic.gececegine kefilim

selam hanımlar

Mide yanmalarımla ilgili çıldırmak üzereyim. Aslında hamileliğimin ilk ayından beri midemden çok çektim önce bulantılarım hiç kesilmedi, şimdi de bebek büyüdükçe mide yanmam durmuyor. Bebek daha küçükken muz, ayva, soda vb şeyler iyi gelebiliyordu. Zaman geçtikçe dayanamadım ilaç istedim doktordan, gaviscon verdi. İstediğin kadar içebilirsin dedi. Yatmadan önce iki kaşık içiyordum iyi geliyordu. Şimdi ise saat başı mide yanması ile uyanıyorum, uyku diye bir şey kalmadı. Gaviscon da eskisi kadar etkili değil. Yediklerime dikkat ediyorum, o kadar sevmeme rağmen soğan, sarımsak, turşu, limon, portakal hiçbir şey yiyemez oldum. ekmekten peynirden bile midem yanıyor artık, doğurana kadar böyle mi gidecek? Siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
özellikle mideni yakan şeyi bulup tüketmeyebilirsin ama benim aylardır her şekilde midem yanıyor.. muz yiyince, sütlü ürünlerde.. çikolatada.. ekmek yiyince bile.. çözüm yok ben bulamadım. 7.şişe gavisconu açtım dün.. her yandığında şarapçı gibi kafaya dikip içiyorum :)

Sizin yine az kalmış doğuma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Demek ki son günlere kadar geçmeyecek. Gaviscon da tadı berbat bir ilaç :( Şu anda da hıçkırıyor dakikalardır, acaba onun da midesi hassas mı olacak Allah korusun? Onunla bir ilgisi olabilir mi sizce?

Benim de aşırı yanma oluyodu midemde ve gaviscon artık etki etmiyodu.doktora gittim tekrar renni şurup verdi bi de ağızda çiğnenen tabletinden al dedi. Gece yatmadan şurubunu içiyorum rahat uyuyabiliyorum hiç yanma olmuyo.
Gün içinde de yemekten sonra tabletinden atıyorum ağzıma şeker gibi zaten eriyo kendi kendine. Böyle böyle geçti bütün yanma. Önceden su bile içemiyordum baya işe yaradı şükür.şiddetle tavsiye ederim canım renni yi. Bebeğe de hiçbir zararı yokmuş hem

Benim de aşırı yanma oluyodu midemde ve gaviscon artık etki etmiyodu.doktora gittim tekrar renni şurup verdi bi de ağızda çiğnenen tabletinden al dedi. Gece yatmadan şurubunu içiyorum rahat uyuyabiliyorum hiç yanma olmuyo.
Gün içinde de yemekten sonra tabletinden atıyorum ağzıma şeker gibi zaten eriyo kendi kendine. Böyle böyle geçti bütün yanma. Önceden su bile içemiyordum baya işe yaradı şükür.şiddetle tavsiye ederim canım renni yi. Bebeğe de hiçbir zararı yokmuş hem

Yaaa rennie içilebildiğini bilmiyordum, hem onun tadı daha güzel. Gaviscon içerken kuscam artık.

Sizin yine az kalmış doğuma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Demek ki son günlere kadar geçmeyecek. Gaviscon da tadı berbat bir ilaç :KK43: Şu anda da hıçkırıyor dakikalardır, acaba onun da midesi hassas mı olacak Allah korusun? Onunla bir ilgisi olabilir mi sizce?
geçmeyecek diyemem.. bende kusma ve mide yanması hiç geçmedi.. aynen devam etti.. bence alakası yoktur hiç sanmıyorum.. içinizi ferah tutun..

selam hanımlar

havuç yemeyi yada havuç suyu içmeyi denedin mi?

Benim onceki haftalarda mide yanmam cok oldu.
Gaviscon'u tadindan dolayi icemedim acikcasi berbat bir tadi var.
Careyi sutte buldum. Yatmadan once soguk su iciyordum. Mide yanmam hemen kesiliyordu ve geceyi rahat geciriyordum.

Benim onceki haftalarda mide yanmam cok oldu.
Gaviscon'u tadindan dolayi icemedim acikcasi berbat bir tadi var.
Careyi sutte buldum. Yatmadan once soguk su iciyordum. Mide yanmam hemen kesiliyordu ve geceyi rahat geciriyordum.

Sütle yarım saat idare ediyorum :(

Back
X