Mide yanmasna çözm buldm

Tutimpoyraz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
214
74
13
32
Merba bayanlar hamileliğim ortasndan beri mide yanması çektm ama ne hikmetse doktra gdnce hep sölemyi unuttm. Türlü türlü şeyler dendm evde geçmedi. Son haftalrmdaym artık ama iyice artmştı mide yanmalrm yatamydm o dereceydi. Snr eşim eve 1.5 lt su şisesi getrmiş iş yernden bnde onu doldurp gnde öle 2 şişe içmeye başladm. Snra gün içinde yarm saat 1 saat falan sakız çiğneyip 1 tane soda içmeye başldm sade soda ve evett artık o kafr rahatm ki çok şükür. Smdilerde doktrda aklma geliyo ama son haftadym die kasıtlı sölemyrm bu kadr dayandm dha ilaç içmim diye. İlaç içmek istemyp bu sornu yaşayan arkadşlar densn diye yazim dedim. Su sakız ve sae soda hergn bnları yapyrm 3 gündr ve mide yanmasndan eser yok. Umarm sizde de işe yarar. Herkese hayrlı sağlklı kolay doğmlar ..

Bende son zamanlarimda soda icmistim gecici olarak rahatlatiyordu sonra ellerim ayaklarim şiştı netten arastirdigima gore tansiyonu cikarirmis doktora sormak aklima gelmemisti benimde kontrollu kullanmak doktora sormak lazım neyse dogurdum cok sukur sizede hayırlu dogumlar

Bnm baslrda yoktu ya çok nadirdi son zamnlrm yakınladı artık mide ynmsı arttı. İlk kızımda cok cekmştm gaviscon demşti doktr her yandgnda iç her midem yandgnda kafaya dikiodm surubu artık :)

Amin inşaAllah. Bilmm valla bn bazı oluyo gnde 2 içiyrm hiç bişi olmuyo. Ah bide bn doğrsam artık. Sağlkla büyütn inşaAllah

Benim de bulantılarıma derman oldu sade maden suyu. Hem içeriğindeki mineraller de faydalı. Ben de günde bir tane içiyorum.

Bn öncedn içemezdm ama ne zamn öğrendm hm bebiş için yararlı oldugunu hmde mide yanmasna iyi geldigni smdi 2 tane içiyrm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…