Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes istedigini profil fotosu koyamaz. Teshircilik bir suctur.Facebook'un niye umrunda olsun ki, herkes istediğini profil fotosu olarak koyar!
Ama siz yarın öbür gün kuzeninizin yüzüne nasıl bakarsınız! onu bilemem...
Gondersem ne olucak ki? Gizli gizli yapacak bu sefer.Kuzenine soyleyemiyorsan basina is almamak icin adini belirtmeden gonder. Yazik gunah kuzenine cocuklarinabile hastalik bulasabilir.
Ne bileyim kimse aldatilmayi haketmez. Benm kuzenmn basina boyle bisey gelse haberdar olmasni ve gerekeni yapmasnj isterm. Benm basima gelse kuzenm bilse bana soylemese cok uzulurdum. Kimse salak yerine koyulmamali.Herkes istedigini profil fotosu koyamaz. Teshircilik bir suctur.
Acik acik organ fotonuzu koyamazsiniz.
Ayrica kuzenimin bunu bilmek isteyecegini sanmiyorum.
Hatta belki biliyordur da, goz yumuyordur. Bos yere daha fazla uzmek istemem.
Gondersem ne olucak ki? Gizli gizli yapacak bu sefer.
Dairesine kadar dusunen kisi beni mi takar?
Mecbur böyle bir erkek karısını da aldatırBu sefer de esimle ben papaz olurum. Sevmez oyle seyleri.
Bos yere uzulduguyle kalir.
Bu kuzenin kocasi benim profilime mi bakmis yani? Kuzen de facebook kullanmiyor ki.
Bana geldiyse ablasina da gitmistir kesin.
Ne salaklar ya. Bi halt yiyorsun fotografini koyma bari.