Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de olmamıştı. Olmadı kadar olmaması da dogal. Fakat doktorun her gittiğim de mide bulantım olup olmadığını soruyordu. Ben de ters giden biseyler var dedim kendi kendime. Ve sonun da sekiz yıl beklediğimiz bebeğimi sekiz haftalıkken ka ybettim. İçini ferah tut herkes s aynı şeyi yasamaz. Doktorunla paylaş canım. Herşey yolundaysa zaten bu da senin sansindir. Hayırlı sıyla kucağına alman dileğiyle..
Cok tesekkur ederim canim... sende bebisini saglicakla kucagina al insAllah :)Ay ne güzel işte , ben üç ay ne çektim canm dan bezdim, bi taraftan bulantı diğer taraftan kusma ve hâliyle halsiz düşüyodum , Hamdolsun şimdi azaldı, hem bulantılar 6 haftadan sonra başlıyor, inşaallah rahat bi gebelik yaşarsın hayırlı olsun canım
Hic bulantim olmadi cok sukur.5 haftanin icerisindeyim ama henuz mide bulantisi baslamadi sizin bulantilariniz nezman basladi hanimlar, yada hic bulanti yasamayanlar varmi
Amin tüm anne adayları ile birlikte inşallahCok uzuldum canimRabbim yine verir insAllah saglikli bir bebis yeniden
Cok tesekkur ederim canim... sende bebisini saglicakla kucagina al insAllah :)