midem çok bulanıyo bana yardım

sacveretle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
46
0
86
40
İstanbul
ya bu 2. hamileliğim oğlumda çok midem bulandı ama çıkartıp rahatlyodum. bu beni çok yordu mide bulantısı başdönmesi sürekli halsizlik ne yapacam bana yardım lütfen mide bulantımı engelleyecek bişeyler

öncelikle geçmiş olsun. ben sürekli tuzlu yiyorum. galeta, çubuk kraker, balık kraker, badem kraker vs. kuru kuru hoşuma gitmiyor ama peynir kokusundan hoşlanmadığım için krem peynire batırıp yiyorum. belki sana da iyi gelir.

gecmıs olsun bulantı cok zordur bılırım. hamılelıgım ılk 5 ayı kustum, öldüm öldüm dirildim, çekmeyen bilmez.. ben 7 kılo vermıstım hamılelıgımın basında ..sonra sea band adındakı bıleklıklerden aldım, bıraz ıyı gelmıstı.. tum eczanelerde var aklında bulunsun.. belkı bıraz ıyı gelır.. gecmıs olsun

Benim fazla bulantım olmamıştı hamileyken ama İbrahim Saraçoğlunun sayfasında 1 tatlı kaşığı kekiği bir kaç yudum su ile içmenin mide bulantısını geçirdiğini okumuştum. Bir dene istersen. Ben çok itibar ederim Saraçoğluna...

ne ialç ne çubuk nede başka bişey.
ben çözümünü bulamadım
17. haftama kadar çektimm.
hemde ço kçektim 4 5 kilo kadar verdim
artık bitkin düşüyordum. midem içeri kaçmıştı açlıktan ve çıkarmaktan.
neyseki 9 ay sürmedi. 17. haftada kesildi.

allah yardımcın olsun

Canım ilk aylarda bulantı gerçekten çok kötü.Ben de öyle kusmadım ama sürekli bi halsizlik ve bulantı hissi oldu.Genelde arkadaşlar da yazmış tuzlu şeyler ye diye ama ben limonu dilimleyip tuzlayıp yedim çok faydaını gördüm.İnş sen de dene.Çok geçmiş olsun

bende 7 haftalık hamileyim,sabah bulnatılarım oluyorr hiçbişey yiyemiyorum çok afedersiniz öğürmekten midem hamladı çok zor bişey,leblebii yememi önerdiler ama en önemlisi sık sık ve az katı yiyecekler yemek..aç kalmamak..

allah kolaylık versin 17 haftadayım halen çekiyorum
berbat birşey yaşamayan bilmez
salçalı ve yağlı yememeye özen gösterin
sık sık az yiyin
öğün aralarında su asla içmeyin birşeyler yedikten 1 saat sonra su için
beyaz leblebi yiyin
zencefili rendeleyin sıcak suda 2-3 dak kaynatın demlensin için
gaz yapan gıdaları asla tüketmeyin mide asitini çok arttırır bulantıyı arttırır
allah kolaylık versin ne diyim çok zor....

6.haftada başladı ve çok kötü bulanıyorr kusamamak daha kötüüüekşi elma işe yarıyor azda olsa 1 saat yok ediyor offffffffffffff

aynen size katılıyorum.bende 13 haftalık hamileyim.zencefil hariç tüm dediklerinizi uyguluyorum.zencefilide deniyim ama iyi geliyormu gerçekten.

canım benimde başlarda midem bulanıyordu fakat çıkaramıyordum. çok beter bir durum bu. hoşuna giden birşey varsa onlardan ye azar azar. temiz hava al bol bol. bana bu iyi geliyordu. birde çok karışık yeme miden daha beter olur. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…