Midem kalktı

M I N E R V A

İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
3.615
9.282
88
Kızlar evim tam şehirlerarası karayol üzerinde ve evimin tam önünde kavşak var tali yol yani anayola giriş yolu geçiyor. Balkonu süpürüyorum bir adam bir baktım arabasını durdurmuş arabanın yanında dikiliyor, elleri de önünde. Başta anlamadım, süpürmeye devam ettim çünkü yanından hep arabalar geçiyor geçen de biraz yavaşlıyor geçerken. Sonra bir baktım pantolonunun fermuarını çekti, atletini falan düzeltti. Resmen yerleşim yerinde hadsiz herif yol kenarına işedi. Öğrenciler bazen o yolda yürüyor, okula gidip geliyor ya. İki kilometre bile yok ileride de benzin istasyonu var. Midem kalktı inanın. İnsanlar nasıl olmuş hayret ediyorum. Yanıbaşında hastane var karşında evler var. Hiç mi demiyor biri görür, çoluk çocuk görür falan. İnşaallah yanından geçen arabalardan biri şikayet etmiştir. Artık tamamen tiksindim insanımızdan ya. Evimizde bile istismara maruz kalıyoruz.

İnsanlardan tiksinme konusunda haklısınız.
Dünya olarak nereye doğru gidiyoruz anlayabilmiş değilim.
Ya evde köşe koltuğum tam camın önünde. Sürekli orada oturur kızımı emzirirken dışarı bakarım. Büyük kızım bazen geçer koltuğun arkasına dışarıyı seyreder. Gün içinde bebeğim bayılıyor koltuğun sırtına tutunup ayakta geçen arabaları izlemeye. Nasıl tiksindim anlatamam. 4 yaşındaki çocuğum da evde olsa görebilirdi.

hayvandan hiçbi farkı yok.. pardon atlet giymiş tek farkı :KK62:
Yemin ederim midem ağzıma geldi. Ya tam evlerin önü salon camları oraya bakıyor. Dibinde devlet hastanesi hangi akla hizmet. Bir dakika anca sürer git benzin istasyonuna.

ilk defa mı gördünüz yolda işeyen adam:)

hareket iğrenç evet ama erkekler böyle işte malesef
Yolda işeyen ilk defa görmedim ama uluorta işeyenini ilk defa gördüm. Hadi benzin istasyonuna kadar dayanamayacak desem birkaç metre ileride çeşme var ve çeşmenin yanında küçük birkaç tane çam ağacı var git oraya yap. Evler var yani kızımın evde olup camdan baktığını varsaydım bir an çocuk şok geçirirdi herhalde.

Ay bırakın çevreyolunu, sahilde bir sürü kişi çimlere yayılmışken adamın biri geldi arkamda duvara işedi. Hatta orayı umumi tuvalet gibi kullanıyorlar sağolsun rahat dört beş kişi geldi işedi arkamda.

Ya evde köşe koltuğum tam camın önünde. Sürekli orada oturur kızımı emzirirken dışarı bakarım. Büyük kızım bazen geçer koltuğun arkasına dışarıyı seyreder. Gün içinde bebeğim bayılıyor koltuğun sırtına tutunup ayakta geçen arabaları izlemeye. Nasıl tiksindim anlatamam. 4 yaşındaki çocuğum da evde olsa görebilirdi.
Böyle rezil zihniyetli insanlar bunları düşünemiyor işte.
Hep diyorum,bunların hepsi eğitimsizlikten,yerini kendini kişiliğini bilmemektn kaynaklanıyor. Erkekleri yüceltip kızları erken yaşta evlendireceklerine ahlak,görgü kurallarını öğretip okula gönderseler hepimiz rahatlayacağız.

Bende küçük yaşımda ailemle beraber seyahat ederken dışarıda yol kenarında kendini tatmin eden bir adam görmüştüm,kaç yaşındayım hala unutamadım o anı,travma etkisi yarattı. Artık balkoma,cama çıkarken bile dikkatli olmalısınız,çocuklar böyle şeylerle karşılaşmamalı. Sokakta,yol kenarında yapıldığı için normalmiş gibi algılayabilirler.

Yolda işeyen ilk defa görmedim ama uluorta işeyenini ilk defa gördüm. Hadi benzin istasyonuna kadar dayanamayacak desem birkaç metre ileride çeşme var ve çeşmenin yanında küçük birkaç tane çam ağacı var git oraya yap. Evler var yani kızımın evde olup camdan baktığını varsaydım bir an çocuk şok geçirirdi herhalde.
valla ben avm den cıktım avm otoparkında adam arabamın dibinde şeyini çıkardı oynamaya basladı
o bakımdan alısınım erkeklerin bu hallerine
sokakta çok görmüşlüğüm oldu istemeden

Bazen dusunuyorum da Tanri erkegi niye yaratti ki?
Kadın olarak yaratıldığımız için şükredelim diye diyeceğim ama yine her türlü pisliği onlardan görüyoruz. Kadın olmaya da pişman ediyorlar insanı.

Ay bırakın çevreyolunu, sahilde bir sürü kişi çimlere yayılmışken adamın biri geldi arkamda duvara işedi. Hatta orayı umumi tuvalet gibi kullanıyorlar sağolsun rahat dört beş kişi geldi işedi arkamda.
Pislikler. Aynı şeyi biz yapsak -ki asla yapmam- arkamızdan namusumuza kadar dil uzatırlar.

valla ben avm den cıktım avm otoparkında adam arabamın dibinde şeyini çıkardı oynamaya basladı
o bakımdan alısınım erkeklerin bu hallerine
sokakta çok görmüşlüğüm oldu istemeden
Ben böyle durumlarda dumur olup kalıyorum bazen. Bir kere de kızım trafik ışıklarında yiyişmenin ötesine geçip elleşme aşamasına geçen bir çift görmüştü. Anne bak anne bak diye cıvıldıyor çocuk. Ben de sandım ki birileri nazlatıyor yan arabadan. Bir döndüm nasıl bir açlıksa artık trafik ışıklarında öpüşmeyi hadi anlarım ama eller neden oraya buraya girer? Bir kornaya bastım. Bayağı tepki aldılar. Sevişin tamam da o kadar da değil yahu :(

Yani adamin savunulacak tarafi yok da sizin de tepkiniz büyük. Evet mide bulandirici ama herkesi egitemeyiz var böyle ayilar. Dert etmeyin kirkta yilda bir basiniza gelecek bir şey.

Back
X