Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Varsa ondan olabilir diyecektim ama bilemedim şimdi dr a sorun bakalım ne dicek iştah açılıyor açılmıyor değil ama sizin ki erken başlamış anlaşılan :)
Nerdeyse 6 ayim bitecek ama bi soyle istah olmadi. Olan istahimi da kaybettim kilolu hamile kaldigim icin mi boyleyim bilemedim 3 kilo almisim ama bebekle alakali seyler disinda kilo oldugunu sanmiyorum.
Varsa ondan olabilir diyecektim ama bilemedim şimdi dr a sorun bakalım ne dicek iştah açılıyor açılmıyor değil ama sizin ki erken başlamış anlaşılan :)
Ben ilk hamileliğimde tam tersiydim şimdi acıkıyorm özele gittiğim haldr numarasını vermiyor istemedim de normladr kartlarında yazıyor benim ilk doktorum ne olursa olsn saat kaç olursa olsn sormak istediğinizi sorun diyordu numarasını gösterğyprdu kartta