midem yanıyor arkadaşlar yardım

Ebrutanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
634
0
296
İstanbul
ben 25 haftalık erkek bebeğime hamileyim 2 yasında bir de kızım var ama öyle bir midem yanıyor ki nefes bile alamıyorum tamam diyorum allahım sana geliyorum :S ilaçlarım bir anlık kesiyor ancak istirahat halinde olursam diniyor takdir edersinizki bakıma muhtaç kızım oldugu için mümkün olmuyor ne yapsam da dinse biraz varmı tecrübeli arkadaşlarım mideye iyi gelen birşeyler ((

etrafta çocuk saçlandığı için derler mide yanmasına.ancak 5.aydan sonra rahim genişlediği için mideye baskı yapar.o yüzdendir asıl sebebi.biraz yediklerine dikkat etmeye çalış.yatarken ılık süt iç.çok rahatlatır.az ve sık ye.yatarken yüksek yastıkla yat.yemeklerden sonra 1 saat uzan.ama yüksek yastıkla.baharatlı falan çok yeme

Geçmi$ olsun Ebrutanis,

fazla bilgim yok ama senin için $unu buldum:

doktorlarında hamilelik boyunca tavsiye ettiği antiasit ilaç var şurup şeklinde doktorunu arayıp sorarsan sana ismini verebilir canım

hamileler için gavıscon var cok ıyı yemeklerden sonra ve yatarken içiliyor ben 10 haftalık hamıleyım doktor verdi istersen kullan almadan önce tabı doktora sor yada eczaneye hamıle oldugunu mutlaka belırt

şekerli su içmen iyi gelebilir. şeker midedeki asidi azaltır.

sağol cnm tavsiyeni deneyecegim inş işe yarar.

zaten yemeklerde baharatı tamamen kestim koymuyorum bencede baskı oldugu için dediğin gibi cnm çünkü en çok hareket halindeyken oluyor sütü de deneyecegim keske uzanabilsem uzansam kızımda geliyor üstüme dayanamıyor

Geçmi$ olsun Ebrutanis,

fazla bilgim yok ama senin için $unu buldum:

sagol cnm tamamen katılıyorum yüksek yastık etki ediyor ama keske hareket halindeyken çözüm olsa

doktorlarında hamilelik boyunca tavsiye ettiği antiasit ilaç var şurup şeklinde doktorunu arayıp sorarsan sana ismini verebilir canım

yarın doktora gidecegim inş etkii bir ilaç verir cnm

hamileler için gavıscon var cok ıyı yemeklerden sonra ve yatarken içiliyor ben 10 haftalık hamıleyım doktor verdi istersen kullan almadan önce tabı doktora sor yada eczaneye hamıle oldugunu mutlaka belırt

yarın doktorada danışarak alırım cnm zannedersem tüm çesitleri toplayıp getirecem eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…