abc3 Kun fe yekun Kayıtlı Üye 30 Mart 2013 1.597 433 198 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi abc3 #1 Kızlar bulantınız ne zaman gecti 13+3 ama bulantım azalacagina artarak devam ediyor ne yapmalıyım yardım lütfen
Kızlar bulantınız ne zaman gecti 13+3 ama bulantım azalacagina artarak devam ediyor ne yapmalıyım yardım lütfen
X xxzeynoxx Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2014 161 11 33 İstanbul 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi abc3 #2 abc3 .!.: Kızlar bulantınız ne zaman gecti 13+3 ama bulantım azalacagina artarak devam ediyor ne yapmalıyım yardım lütfen Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım...aynı şekilde devm ediyor...yapcak bişey yok...ya risk alıp ilaç alcan...ya da bu durumu çekcen
abc3 .!.: Kızlar bulantınız ne zaman gecti 13+3 ama bulantım azalacagina artarak devam ediyor ne yapmalıyım yardım lütfen Genişletmek için tıkla... geçmiş olsun canım...aynı şekilde devm ediyor...yapcak bişey yok...ya risk alıp ilaç alcan...ya da bu durumu çekcen
abc3 Kun fe yekun Kayıtlı Üye 30 Mart 2013 1.597 433 198 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi abc3 #3 xxzeynoxx .!.: geçmiş olsun canım...aynı şekilde devm ediyor...yapcak bişey yok...ya risk alıp ilaç alcan...ya da bu durumu çekcen Genişletmek için tıkla... Ilac kullanıyorum ama yinede beslenemiyorum hic bisey yiyemiyorum artık korkmaya başladım bebeğim için endiseleniyorum
xxzeynoxx .!.: geçmiş olsun canım...aynı şekilde devm ediyor...yapcak bişey yok...ya risk alıp ilaç alcan...ya da bu durumu çekcen Genişletmek için tıkla... Ilac kullanıyorum ama yinede beslenemiyorum hic bisey yiyemiyorum artık korkmaya başladım bebeğim için endiseleniyorum