Miğde bulantısı ve iştahsızlık

esraoztuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
71
2
46
İstanbul
Arkadaşlar merhaba...14 haftalık hamileyim.Bu bebişi çok bekledim ..ama iştahsızlığım ve bulantılarım beni korkutuyo..ben çekerim dokuz ay sorun değil.en fazla çıkarıp yatarım.ama bebeğim beslenmicek diye aklım gidiyo.haftaya kontrol var ama sizlere sormak istyedim..böyle olupta bebeklerini sağlıkla kucaklarına alanlar yada hamiş olupta bebeğinin güzel geliştiğini duyan varmı.ne olur ya var deyin..5 /6 öğün yemem gerekiyor ama ben 2 öğün anca yiyorum.aralarda bi elma yada muz ki onlarda gaz ve bulantı yapıyo..herşeyi denedim.tuzlu kraker leblebi..bi doz serum almıştım geçen ay..bu gittiğimde isticem yine..azıcık toparlamıstı..şu bebeği sağ salim şöyle sağlıklı vede kilosu falan yerinde doğurabilksem(((

kimsecik yokmuuuu(

canım benim ilk hamileliğimde 4.aya kadar iştahsızlık bulantı halsizliğim vardı ama hiç çıkarmadım. 4.aydan sonra iştahım açıldı ama hep ara ara bulantım oldu 7.aya kadar tuzlu kraker,naneli sakız,kızarmış ekmek ve peynir ye yiyemiyorsanda çok zorlama kendini ilk aylarda senin yediğin az bir miktar zaten yeterli bebeiş için mide bulantın hiç geçmiyosa ilaç veriyo doktor zaten. bizim akraba ilk hamileliğinde sürekli hastanedeydi serum yiyodu ufacık tefecik bir oğlu var 5 yaşında şuan ve ikinciyide doğurdu onda bu kadar kötü olmamış mesela.
benimde 2.hamileliğim şuan ve bulantılarım yeni geçmeye başladı benimde

canım.. kuzenimde şu an hamile ve burnundan nefes alamayacak kadar midesi bulanıyor.. yemek sıfır.. birde onda çölyak hastalığı var.. tamamen bitmiş durumda yataktan çıkamıyor.. daha önceki hamileliğinde midede bulantıya sebep olan bir çeşit mikrop bulmuşlar..şimdi ise akapunktur tedavisi görüyor.. sırf bulantı için.. anlattığına göre kesip atmış bulantıyı.. kendisi ingilterede ikamet ediyor.. türkiyedede böyle bir tedavi olabilir.. bilgi olsun diye yazmak istedim..

ya benim ilk hamileliğimde hiç midem bulanmadı şimdi ikinciye hamileyim sanki hafif bir bulantım var ama çok değil mide bulantınız hafif hafif mi başladı yoksa birden şiddetli mi oldu bunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…