Miğde yanmasi

senayaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
76
42
38
37
Arkadaşlar merhaba 36 haftalık hamileyim ve ilk ayımdan bu yana bu miğde yanması mafetti beni uyuyamıyorum yatamıyorum.son 1 aydır migdemin yanmasından kusuyorum kusunca iyi geliyor rahatliyorum refcon şurup iciyorum ama banamisin demiyor süt içiyorum leblebi yiyorum salatalık yiyorum yok yok geçmiyor yağlı yiyecekler den uzak durmaya çalışıyorum ama gece yatınca asla uyuyamıyorum başka napmam lazım Allah aşkına cvp verin bikdim artık dogursam da kurtulsam.Bide doğumdan sonra geçiyor mu bu yanmalar

Allah yardımcınız olsun verebileceğim tüm tavsiyeleri denemişsiniz ne desem bilemedim. Yatarken biraz yüksek yastıkla yatmayı denediniz mi?

Merhaba aynı şikayetlerle bugün doktoruma yazdim 34 haftalik hamileyim bende zehir oldu gecelerim resmen ac geziyorum ama yok nexium 40 mg verdi yarin sabah ac karnına bir adet alarak basliycam isterseniz doktorunuza danisip sizde baslayin insallah ise yarar

Merhaba aynı şikayetlerle bugün doktoruma yazdim 34 haftalik hamileyim bende zehir oldu gecelerim resmen ac geziyorum ama yok nexium 40 mg verdi yarin sabah ac karnına bir adet alarak basliycam isterseniz doktorunuza danisip sizde baslayin insallah ise yarar

Az kaldı doğuma.ama.sorcam.tesekkur ederim dayanilmiyor yani artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…