T toprakkss Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2023 44 7 6 27 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #1 2.5 aylık Bebeğimin kakası . Bugün test yaptırdım hicbsey çıkmadı ama bana normal gelmiyor .
ANA VANGA Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 3.421 7.688 78 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #2 toprakkss .!.: Bebeğimin kakası . Bugün test yaptırdım hicbsey çıkmadı ama bana normal gelmiyor . Genişletmek için tıkla... Bebek derken kaç aylık ek gıdaya geçti mi. Boşluk doldurmalı soru gibi olmuş. Biz mi tahmin edecez sorduğum şeyleri.
toprakkss .!.: Bebeğimin kakası . Bugün test yaptırdım hicbsey çıkmadı ama bana normal gelmiyor . Genişletmek için tıkla... Bebek derken kaç aylık ek gıdaya geçti mi. Boşluk doldurmalı soru gibi olmuş. Biz mi tahmin edecez sorduğum şeyleri.
T toprakkss Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2023 44 7 6 27 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #3 The Mom .!.: Bebek derken kaç aylık ek gıdaya geçti mi. Boşluk doldurmalı soru gibi olmuş. Biz mi tahmin edecez sorduğum şeyleri. Genişletmek için tıkla... 2,5 aylık bebeğim
The Mom .!.: Bebek derken kaç aylık ek gıdaya geçti mi. Boşluk doldurmalı soru gibi olmuş. Biz mi tahmin edecez sorduğum şeyleri. Genişletmek için tıkla... 2,5 aylık bebeğim
ANA VANGA Ağlayacaksanız oynamayalım. 😏 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2023 3.421 7.688 78 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #4 toprakkss .!.: 2,5 aylık bebeğim Genişletmek için tıkla... Mama veriyor musunuz
T toprakkss Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2023 44 7 6 27 2 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #5 The Mom .!.: Mama veriyor musunuz Genişletmek için tıkla... Hayır anne sütü veriyorum. Bugün götürdüm doktora test verdik hicbsey çıkmadı geri yolladılar . Bilemedim
The Mom .!.: Mama veriyor musunuz Genişletmek için tıkla... Hayır anne sütü veriyorum. Bugün götürdüm doktora test verdik hicbsey çıkmadı geri yolladılar . Bilemedim
Chyjinx Quizás este mundo sea el infierno de otro planeta. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2022 795 858 53 3 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi toprakkss #6 toprakkss .!.: Hayır anne sütü veriyorum. Bugün götürdüm doktora test verdik hicbsey çıkmadı geri yolladılar . Bilemedim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaldırılmış o yüzden göremiyorum ama alerji testi yaptırdıysanız ve negatif çıktıysa bu alerjisi olmadığı anlamına gelmez ne yazık ki
toprakkss .!.: Hayır anne sütü veriyorum. Bugün götürdüm doktora test verdik hicbsey çıkmadı geri yolladılar . Bilemedim Genişletmek için tıkla... Fotoğraf kaldırılmış o yüzden göremiyorum ama alerji testi yaptırdıysanız ve negatif çıktıysa bu alerjisi olmadığı anlamına gelmez ne yazık ki