merhaba anneler,
doğum yapalı 3 ay olacak. hamileliğimden önce migren ağrılarım sık sık oluyordu. hamileliğimde hiç ağrı çekmedim. ancak dün bir anda sol şakağıma giren o acı ve miğde bulantısı, titreme, soğuk terleme ile beyin kanaması falan geçirdiğimi düşündüm. eşimi fazla korkutmak istemedim ama sabaha çıkamayacağımı düşündüm. Allahtan saat 3e kadar uyumayan oğlum oğlum erkenden uyudu eşimde ilglendi onunla. bende karanlık odada bebeğimi emzirirken uyuttuktan sonra uyumaya çalıştım. şu an hala bitmiş değil ince br ağrı devam ediyo.
normalde apranax fort kullanırdım. tabi emzirirken ilaç kullanamıyoruz. ablamın önerisiyle çin yağı almıştım aktardan eniştemin migrenin bitirmiş. ama bende bana mısın bile demedi, hatta dokundu galiba. ama ağrıyı en azından hafifletecek bitki çayları ya da herhangi doğal bir yöntem bilen vardır aranızda. sanki papatya çayı diye duymuştum ama emin değilim.
bu konuda bildiklerimizi paylaşalım. bana iyi gelicek bişey yazarsanız valla çok dua ederim size. benim gibi olanlarada faydası olur.