Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım , benimde eşimde hızlı sperm hiç yok normal aşılama yaptırdık ama olmadı malesef Kasım gibi mikrocip ya da tüp bebek düşünüyoruz. Mikrocipin de tutma ihtimali baya düşükMerhaba arkadaşlar eşimle bir kaç ay içinde mikro cip aşılama düşünüyoruz deneyimlerinizi paylaşır mısınız eşimde sperm hızı düşük ve sekil bozukluğu var
Bu ay keçi boynuzu kürü başlayacağım baya iyimisMerhaba canım , benimde eşimde hızlı sperm hiç yok normal aşılama yaptırdık ama olmadı malesef Kasım gibi mikrocip ya da tüp bebek düşünüyoruz. Mikrocipin de tutma ihtimali baya düşük
Benim eşim baya icti ama pek işe yaramadı umarım size fayda sağlarBu ay keçi boynuzu kürü başlayacağım baya iyimis
Siz ne zamandır bebek istiyorsunuzBenim eşim baya icti ama pek işe yaramadı umarım size fayda sağlar
İnşallah en kısa zamanda ikimize de nasip olur sağlıklı bebisler2 bucuk yıldır canım
Mikrocipli aşılama nedir bende aşılama yaptırdım ama doktor hiç öyle bir şey demediMerhaba arkadaşlar eşimle bir kaç ay içinde mikro cip aşılama düşünüyoruz deneyimlerinizi paylaşır mısınız eşimde sperm hızı düşük ve sekil bozukluğu var
Bende yaptırdım bana da denmedi spermleri daha kaliteli hale getiriyormuşMikrocipli aşılama nedir bende aşılama yaptırdım ama doktor hiç öyle bir şey demedi
Spermleri daha kaliteli hale getirmiyor. Doğal eleme gibi sağlıklı olan spermler yumurtayı dölleyebiliyorBende yaptırdım bana da denmedi spermleri daha kaliteli hale getiriyormuş
Evet evet doğru yanlış bilgi olmasın:)Spermleri daha kaliteli hale getirmiyor. Doğal eleme gibi sağlıklı olan spermler yumurtayı dölleyebiliyor
Bana dediği yıkama işlemi yapılır yani en güçlü spermleri ayırıp sana enjekte etmekBende yaptırdım bana da denmedi spermleri daha kaliteli hale getiriyormuş
Denemek istiyoruz aslında oda tutmaz ise tüp bebekBana dediği yıkama işlemi yapılır yani en güçlü spermleri ayırıp sana enjekte etmek
Deneyin tabiki belki olurDenemek istiyoruz aslında oda tutmaz ise tüp bebek