G Gayetgri Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2016 3 0 1 34 7 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayetgri #1 Merhaba arkadaşlar mikroçiple tüp bebek yaptıranlar var mı?
azrass Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 4.202 3.017 133 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayetgri #2 Gayetgri .!.: Merhaba arkadaşlar mikroçiple tüp bebek yaptıranlar var mı? Genişletmek için tıkla... mikro çipi hiç duymadım mikro enjeksiyon mu demek istediniz acaba?
Gayetgri .!.: Merhaba arkadaşlar mikroçiple tüp bebek yaptıranlar var mı? Genişletmek için tıkla... mikro çipi hiç duymadım mikro enjeksiyon mu demek istediniz acaba?
ZehreNur ❤ İki çiçeğim ❤ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2008 6.322 7.028 723 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayetgri #3 azrass .!.: mikro çipi hiç duymadım mikro enjeksiyon mu demek istediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Mikroçip i Bülent tıraş hoca uyguluyor özellikle morfoloji sorununda yuksek basarı saglıyormus Bizdeki sorunda morfoloji Konuyu takipteyim
azrass .!.: mikro çipi hiç duymadım mikro enjeksiyon mu demek istediniz acaba? Genişletmek için tıkla... Mikroçip i Bülent tıraş hoca uyguluyor özellikle morfoloji sorununda yuksek basarı saglıyormus Bizdeki sorunda morfoloji Konuyu takipteyim
azrass Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2010 4.202 3.017 133 29 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayetgri #4 ZehreNur .!.: Mikroçip i Bülent tıraş hoca uyguluyor özellikle morfoloji sorununda yuksek basarı saglıyormus Bizdeki sorunda morfoloji Konuyu takipteyim Genişletmek için tıkla... ilk defa duydum araştıralım bakalım neymiş
ZehreNur .!.: Mikroçip i Bülent tıraş hoca uyguluyor özellikle morfoloji sorununda yuksek basarı saglıyormus Bizdeki sorunda morfoloji Konuyu takipteyim Genişletmek için tıkla... ilk defa duydum araştıralım bakalım neymiş
ZehreNur ❤ İki çiçeğim ❤ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ocak 2008 6.322 7.028 723 30 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Gayetgri #5 Acıbadem dısında uygulayan bi yer buldum sonunda Seval hanım komsumuzun dru 15 yıl sonra bebişini kucagına aldı o yuzdende guveniyorum http://fertijin.net/index.php/hizmetlerimiz.html
Acıbadem dısında uygulayan bi yer buldum sonunda Seval hanım komsumuzun dru 15 yıl sonra bebişini kucagına aldı o yuzdende guveniyorum http://fertijin.net/index.php/hizmetlerimiz.html