Erkek İnfertilitesi mikro tese ameliyatı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
Merhaba arkadaşlar.benim eşim 2 kere mikrotese ameliyatı oldu.2.de çıktı döllenmede gerçekleşti fakat transfer sonucumuz olumsuz sonuçlandı:(5 yıllık evliyiz.4 yıllık doktorumuz olan k.hocayı bıraktık.şimdi istanbul memorial prof.dr mehmet murad başar ile yola başladık.ocak ayında eşim 3.mikrotese ameliyatını olacak.allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.rabbim hepimizin eşlerine ve bizlere yardım etsin.doktoru mehmet murad başar olan arkadaşlar varmı?varsa bilgi alışverişi yapmak isterim.

Arkadaşım dediğin doktoru bilmiyorum ama bizde kaan beyin hastasıyız. Eşinin neden 2 kere mikrotese olduğunu merak ettim. Benim eşimde mikrotese oldu bizimde 2 negatif tüp bebek sonucumuz var bir daha ameliyat olmasına gerek mi var acaba. Yazını okuyunca endişelendim.tez zamanda rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

mrh yeni katıldım aranıza arkadaşlar... benimde daha önce tüp bebek denemem var ve bende bir çok süreçten geçtim fsh-lh-proloktin-hsg-genetik taramalar- histereskopi ve bir çok test benide aranıza alırmısınız... ve bu süreçte tüp bebekle tanışma sürecimi anlatan bir site hazırlıyorum eger sizde takip etmek isterseniz aşağıda ling paylaşacağım. bu siteyi açma sebebim benim gibi bir çok arkadaşım olduğunu biliyorum ve onlara yol göstermesini istiyorum... çünkü zamanın da ben bütün bunları yaşamışbiri ile sohmet etmeyi onu dinlemeyi çok istemiştim ama mümkün olmamıştı şimdi benim gb olan arkadaşlarıma destek göstermek amaçlı bir sitedir.
şimdiden tesekkür ederim..

http://tupbebekvesurecleri.blogspot.com.tr/

Merhaba arkadaşlar.benim eşim 2 kere mikrotese ameliyatı oldu.2.de çıktı döllenmede gerçekleşti fakat transfer sonucumuz olumsuz sonuçlandı:KK43:5 yıllık evliyiz.4 yıllık doktorumuz olan k.hocayı bıraktık.şimdi istanbul memorial prof.dr mehmet murad başar ile yola başladık.ocak ayında eşim 3.mikrotese ameliyatını olacak.allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.rabbim hepimizin eşlerine ve bizlere yardım etsin.doktoru mehmet murad başar olan arkadaşlar varmı?varsa bilgi alışverişi yapmak isterim.
merhaba reyhan 2. mikrodo hücre bulundu yazmışsın nasıl oldu sizin sorun ne hangi tedevilerden geçtin anlatırmısın bizde mikro olduk olgunlaşmamoş çıktı 2.sini olacagızz tüp bebek tedavisine başladıkk

merhaba reyhan 2. mikrodo hücre bulundu yazmışsın nasıl oldu sizin sorun ne hangi tedevilerden geçtin anlatırmısın bizde mikro olduk olgunlaşmamoş çıktı 2.sini olacagızz tüp bebek tedavisine başladıkk
puregon iğne aslında tek başına kilo yapmıyor,iğneyi kullanırken iştahı açılıyor insanın öyle kilo alınıyor.Bence kendini kısıtlama kilo alırım diye çünkü yemezsen yumurtaların gelişmez.gelişmezse daha çok iğne kullanmak zorunda kalırsın.yani hamur işi değilde besleyici şeyler yiyerek bol bol beslen.

bol bol şans diliyorum inşallah tesede çıkar bu defa

puregon iğne aslında tek başına kilo yapmıyor,iğneyi kullanırken iştahı açılıyor insanın öyle kilo alınıyor.Bence kendini kısıtlama kilo alırım diye çünkü yemezsen yumurtaların gelişmez.gelişmezse daha çok iğne kullanmak zorunda kalırsın.yani hamur işi değilde besleyici şeyler yiyerek bol bol beslen.
diikkat ederim artık edebilirsemm iştahı zaten açık biri olarakk :)) bugün igneyi vurduk ilk çokk heycanlandımm 3 günde kontrol olacak sen naptın yeni birşeyler varmı birde canım bi konuya sıkıldı korktum üzüldüm yeni birşey çıkmış teseden aldıkları spermleri genetikte inceleyeceklermiş tedaviye devam edin tedaviye karşılık verir veya boşuna ugraşmayın tedaviye karşılık vermez diye incelenecekmiş buda yeni çıkmış artık hastalara uygulanacakmış ona göre yolunuzu çizersiniz dedi umutsuzgu düşünmek bile çookk kötü allahım yardımcımız olsun :((

diikkat ederim artık edebilirsemm iştahı zaten açık biri olarakk :)) bugün igneyi vurduk ilk çokk heycanlandımm 3 günde kontrol olacak sen naptın yeni birşeyler varmı birde canım bi konuya sıkıldı korktum üzüldüm yeni birşey çıkmış teseden aldıkları spermleri genetikte inceleyeceklermiş tedaviye devam edin tedaviye karşılık verir veya boşuna ugraşmayın tedaviye karşılık vermez diye incelenecekmiş buda yeni çıkmış artık hastalara uygulanacakmış ona göre yolunuzu çizersiniz dedi umutsuzgu düşünmek bile çookk kötü allahım yardımcımız olsun :((
nasıl yani bulunan spermlerle oluşan embriyo tutunurmu tutunmazmı diyemi?

bu arada kolay gelsin inşallah iğneler Bi çırpıda biter sonrada meyvelerini topalarsınız.

aminn inşallahh mikro tesede yine çıkmazsa genetikte incelenecekmiş, sanırım öyle birşey
zaten genetiğe baktılar ya azfc delesyonu olduğunu söylediler.Neyse iyi bişeydir herhalde.
inşallah ya rabbim elini boş çevirmez transferini olurda evine dönersin inşallah.bu arada eşin proxceed Plus gibi şeyler kullansın işe yarıyor bunlar.

zaten genetiğe baktılar ya azfc delesyonu olduğunu söylediler.Neyse iyi bişeydir herhalde.
inşallah ya rabbim elini boş çevirmez transferini olurda evine dönersin inşallah.bu arada eşin proxceed Plus gibi şeyler kullansın işe yarıyor bunlar.
aminn inşallahh proxceed Plus bunlar ne hapmı bitkiselmi dr bize hiç demedi size dedimi yoksa sizmi kullandınız

aminn inşallahh proxceed Plus bunlar ne hapmı bitkiselmi dr bize hiç demedi size dedimi yoksa sizmi kullandınız
bize kullanın dedi ama eşin ameliyat olacağı için gerek yoktur belki.kaan hoca tabiki daha iyi bilir.bitkisel karışım hap şeklinde hazırlanmış.içinde vitamin falanda var.

Kizlar meraba.benim esimde micro tese olacak.o kadar cok korkuyorum sperm bulunamamasindan.esi micro tese olup gebe kalan var mi acaba...

diikkat ederim artık edebilirsemm iştahı zaten açık biri olarakk :)) bugün igneyi vurduk ilk çokk heycanlandımm 3 günde kontrol olacak sen naptın yeni birşeyler varmı birde canım bi konuya sıkıldı korktum üzüldüm yeni birşey çıkmış teseden aldıkları spermleri genetikte inceleyeceklermiş tedaviye devam edin tedaviye karşılık verir veya boşuna ugraşmayın tedaviye karşılık vermez diye incelenecekmiş buda yeni çıkmış artık hastalara uygulanacakmış ona göre yolunuzu çizersiniz dedi umutsuzgu düşünmek bile çookk kötü allahım yardımcımız olsun :KK43:(
siz neyaptınız arkadaşım.

Merhaba ben aranıza yeni katildim ben 11 yıllık evliyim 11 yıldan sondan eşim mikro tese ameliyatı oldu malesef hiç hücre bulamadıkları söylediler ama benim kafam çok karışık bize iki testise de bakacaklarini soylediler ama sadece birine baktilar çünkü patoloji sadece sol taraftandi niye böyle oldu anlamadım patoloji de spermatitler görülmüş bir kaç adet ve hic ilaç tedavisi vermeden ameliyat yaptilar sperm tahlillerinde ise bir kaç adet ölü hücreler görülüyordu ve bol lokosit var di arkadaşlar cevaplarınizi bekliyorum Allah kimseleri bu durumlara dusurmesin :KK43::KK43:

merhaba canım.Allah yardımcınız olsun.Neden 11 sene beklediniz?Önceden tedavi görmediniz mi hiç?Ben her iki testise bakılacağı ile ilgili daha önceden hiç bilmiyordum ya da bir yerde okumadım böyle olduğunu. Yanlş bilgilendirmiş olabilir ler mi sizi acaba.Biz de kısmetse haziran ayında olacağız micro-tese bizim de ikinci deneme.ilkinde çıkmamıştı inşallah ikincisinde bulunur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba canım.Allah yardımcınız olsun.Neden 11 sene beklediniz?Önceden tedavi görmediniz mi hiç?Ben her iki testise bakılacağı ile ilgili daha önceden hiç bilmiyordum ya da bir yerde okumadım böyle olduğunu. Yanlş bilgilendirmiş olabilir ler mi sizi acaba.Biz de kısmetse haziran ayında olacağız micro-tese bizim de ikinci deneme.ilkinde çıkmamıştı inşallah ikincisinde bulunur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm bekledik eşimin sorumsuzlugu Madi durum derken geçti seneler daha önce tedavi hiç gormedik bize iki testise bakacağıni soylemisti doktor cnm siz han gibi doktora ameliyat olacaksınız sizin sorun ne bizim hormonlar falan hersey normal ama sıfır sperm

Back
X