• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi mikro tese yöntemiyle sperm bulunup olumlu sonuca ulaşanlar varmı??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sahgull

🌸🌸
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
19.124
34.014
798
merhaba arkadaşlar:16:

eşimde azosperm var test sonuçları hep sıfır(0) çıktı, yumurtalıklarından biri normalinden küçükmüş emre bakırcıoğluna gittik ve mikro tese önerdi, şuan bazı testler istedi onu yaptırıyoruz,

benim merak ettiğim; bu yöntemle başarıya ulaşmış arkadaşlar var mı,

biraz morale ihtiyacımız var:34:

Merhaba öncelikle gecmis olsun rabbim yardimcin olsun
benim derdim de ayni... M tesede sperm bulunan arkadaslar var insallah sizdede bulunur

merhaba arkadaşlar:16:

eşimde azosperm var test sonuçları hep sıfır(0) çıktı, yumurtalıklarından biri normalinden küçükmüş emre bakırcıoğluna gittik ve mikro tese önerdi, şuan bazı testler istedi onu yaptırıyoruz,

benim merak ettiğim; bu yöntemle başarıya ulaşmış arkadaşlar var mı,

biraz morale ihtiyacımız var:34:

merhaba kardeş.biz de aynı sizin durumunuzdayız eşim 6 aydır emre beyde daha öncede bbi 6 aylık başka doktorda tedavi sürecimiz var.12 aydır ilaçlara devam ettik emre bey yaza kadar devam hala çıkış olmazsa microtese dedi.bizde tek taraflı inmemiş testis sorunu var.emre bey muayenede testisin birisi için ufak demişti.ama umutluyum sperm çıkışı çin dert sıkıntı stres yapmayın demişti.eylül ekim gibi microtese düşünmekteyiz.hormon sonuçlarınız nasıldı kardeş.birde baazı testler dediniz aaçabilirmisiniz ne testi microtese öncesi test felan mı yapılıyor acaba ? bu arada ne zaman olacaksınız microtese ameliyatını ? ben çok duyddum ve okudum microtesede sperm bulunup tüp bebek yöntemiyle hamile kalan.emre bey sperm bulunma konusunda kesin birşey söyledi mi ?

merhaba kardeş.biz de aynı sizin durumunuzdayız eşim 6 aydır emre beyde daha öncede bbi 6 aylık başka doktorda tedavi sürecimiz var.12 aydır ilaçlara devam ettik emre bey yaza kadar devam hala çıkış olmazsa microtese dedi.bizde tek taraflı inmemiş testis sorunu var.emre bey muayenede testisin birisi için ufak demişti.ama umutluyum sperm çıkışı çin dert sıkıntı stres yapmayın demişti.eylül ekim gibi microtese düşünmekteyiz.hormon sonuçlarınız nasıldı kardeş.birde baazı testler dediniz aaçabilirmisiniz ne testi microtese öncesi test felan mı yapılıyor acaba ? bu arada ne zaman olacaksınız microtese ameliyatını ? ben çok duyddum ve okudum microtesede sperm bulunup tüp bebek yöntemiyle hamile kalan.emre bey sperm bulunma konusunda kesin birşey söyledi mi ?

merhaba canım
bizim hormonlarda problemli testesteron düşük malesef:50:
biz bir kere gittik emre beye genetik test istedi, y kromozomu mikrodelasyonu testi onda sorun yoksa tedavıye başlıycaz canım şuan belli değil yani testin sonucunu 10 gune kadar alıp tekrar gıdıcez emre beye ozaman belli olacak, kesin bişey söylemedi canım ama çok ıyı bi doktor inşallah hakkımızda hayırlısı olur

canım yaaa:59: tekrarlama olasılığı varmı acaba

inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbım bızede nasip eder

amin insallah rabbim bizlerede nasip eder canim.. tabi tekrar deneme olabilir ama bu 3 deneme olacak bundada ne olur bilmiyorum

amin insallah rabbim bizlerede nasip eder canim.. tabi tekrar deneme olabilir ama bu 3 deneme olacak bundada ne olur bilmiyorum

inşallah bulunur canımmm, kime yaptırdınız ameliyatı?
kür falanda uygula isteren keçiboynuzu falan belkı etsı olur canım

insallah canim, 2 ameliyati kaan aydos da oldu

çok iyibi doktormuş maille çok yardımcı oldu bana ama ankaraya gıdıp gelmek zor olur diye emre bakırcıoğluna gittik, hayırlısı artık bide olumlu bişeyler duyabılsem daha çok rahatlıycam

Son düzenleme:
çok iyibi doktormuş maille çok yardımcı oldu bana ama ankaraya gıdıp gelmek zor olur diye emre bakırcıoğluna gittik, hayırlısı artık bide olumlu bişeyler duyabılsem daha çok rahatlıycam

evet canim cok iyi bir doktor biz tedavimize davam ediyoruz onunla gine...canim sperm bulunup hamile kalan arkadaslar var insallah esindede bulunur....ameliyat ne zaman? kac yillik evlisin
emre bey ilac verdimi esine

Son düzenleme:
evet canim cok iyi bir doktor biz tedavimize davam ediyoruz onunla gine...canim sperm bulunup hamile kalan arkadaslar var insallah esindede bulunur....ameliyat ne zaman? kac yillik evlisin
emre bey ilac verdimi esine

inşallah canımm

şuan genetik test yaptırdık onun sonucunu beklıyoruz, ondan sonra tekrar gıdıcez duruma göre bakalım ne diycek henüz belli değil yani, 1 yıl 3 aylık evlıyım canım

inşallah bulunur merak etme birçok kişide bulunmuştur bu yöntemle bizde kısmetse hazıran ayında emre beyde mtese olcaz siz ne zaman gideceksiniz

inşallah bulunur merak etme birçok kişide bulunmuştur bu yöntemle bizde kısmetse hazıran ayında emre beyde mtese olcaz siz ne zaman gideceksiniz

inşallah canım çok sağol
bizim hafta içi tahlıl sonucumuz bellı olur genetık test yaptırdık büyük ihtimal onu alır almaz gıderız ama amelıyat ne zaman olur bilemiyorum canım henüz konuşmadık ama raporu yetiştirebilirsem haziran gıbi olabılır belkı bızımde

sizde sorun ne tam olarak, inşallahhh olumlu sonuçlanır canım

Back
X