Mikroçip mi IMSI mi ?

Yaa çok sevindim hayırlı olsun. Siz neden yaptırmıştınız ?
Benim rahmim kalp şeklinde kendiliginden hamile kalamıyorum ilk tup bebek tedavisinde farklı bisey yaptırmadık opu oldum sonra transfer çok şükür ikizlerim oldu 2 denememiz olumsuz oldu 3 yu yaptırırken dr önermişti genetik taramayida önermişti ama biz mikrocip yaptırdık sadece

Benim rahmim kalp şeklinde kendiliginden hamile kalamıyorum ilk tup bebek tedavisinde farklı bisey yaptırmadık opu oldum sonra transfer çok şükür ikizlerim oldu 2 denememiz olumsuz oldu 3 yu yaptırırken dr önermişti genetik taramayida önermişti ama biz mikrocip yaptırdık sadece
Hayırlı olsun canım benim de 2 tüp bebek denemem negatif mikroçip düşündüm ben de ama hiç bilmiyordum yapıp pozitif alanları

neden yapılmıştı acaba ileri hareket mi dna hasarı sebebiyle miydi ? İşe yaramış mıydı ? İmsi 8000 kat büyütüyormuş sanırım
Morfolojı sıfırıdı , diğer her şey normaldı evet şu an hamılyeyom bu 3 cu denemem diğer 2 sınde yapılmadı ama

Morfoloji bizde 4-5 çıkıyor ama ileri hareket sürekli düşüyor o yüzden mikroçip mi yaptırsak dedik de sizde morfoloji yüzünden mi önerdiler acaba
Bızde 2 olumsuzda vardı , mofolojı sıfırdı dıye önerdiler evet ve işe yaradı şukur 13 yumurtda 12 sı dollendı morfolojı sıfırla

merhaba bizim de morfoloji ve ileri hareket 0’dı. Mikroçip yapıldı. 8 yumurtadan 6 tanesi döllendi. Bu değerlere göre çok iyi bir sonuç olarak yorumladı doktorum. Henüz transfer olmadım ama.

Back
X