- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
SelamKızlar merhaba aranızda mikroçipli tüp bebek yaptırıp tutan var mı ilk tedavimde 12 yumurtadan 1 Embriyo kaldı 5. Güne doktorum döllenmeme sorunu oldugu için Mikroçip yaptı 16 yumurta da 8 embriyo oluştu böyle olup hamile kalan var mı
Siz neden mikroçipli yaptırdınızSelambende mikroçipli yaptirdim ama bisey soyleyemiyorum henuz transfer olmadim donduruldu bekliyorum
Doktorumuz yumrta toplamadan önce mikroçip diye bi yontem var extra bi islem daha uygulaniyor spermlere ve en iyiyi seciyoruz şansını arttiriyor istersniz yapalim dedi.. bende kabul ettim..Siz neden mikroçipli yaptırdınız
Anladım canım kaç embriyo oluştu pekiDoktorumuz yumrta toplamadan önce mikroçip diye bi yontem var extra bi islem daha uygulaniyor spermlere ve en iyiyi seciyoruz şansını arttiriyor istersniz yapalim dedi.. bende kabul ettim..
Kızlar merhaba aranızda mikroçipli tüp bebek yaptırıp tutan var mı ilk tedavimde 12 yumurtadan 1 Embriyo kaldı 5. Güne doktorum döllenmeme sorunu oldugu için Mikroçip yaptı 16 yumurta da 8 embriyo oluştu böyle olup hamile kalan var mı
Peki mikroçipliden önce tüp bebek yaptırmış muydunuz normal tüp bebek yoksa ilk miBenimde milroçipli yapıldı tüp bebek
Varikosel vardı amelyt olmuştu eşim ama doktor çipli olsun dedi öyle yaptırdık döllenme konusunda sıkıntı varsa bu şekilde öneriliyor
Tek 5.gün embriyosu transfer edildi poztifi gördüm ilk seferde ama çipli olmasının etkisi var mı bilmiyorum tabi nasip birazda
Peki mikroçipliden önce tüp bebek yaptırmış muydunuz normal tüp bebek yoksa ilk mi
21 yumurta toplandi 5. Gune 5 adet embriyo kaldiAnladım canım kaç embriyo oluştu peki
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuzYok ilk kez tüp bebek yapıldı direk mikroçipli
Anladım inşallah pozitif olur canm21 yumurta toplandi 5. Gune 5 adet embriyo kaldi
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Insallah hemizin icin hayirlisi olsunn.. siz transfer oldunuz mu nerde tedavi goruyorsunuzAnladım inşallah pozitif olur canm
Gaziantep Bülent kahraman, 2 Ağustosta oldum yarın test günüm dua eder misiniz bana çok korkuyorumInsallah hemizin icin hayirlisi olsunn.. siz transfer oldunuz mu nerde tedavi goruyorsunuz
Hayirlisiyla guzel mutlu haberler alirsiniz ve devaminda saglikli bi dogumla sonuclanir insallahGaziantep Bülent kahraman, 2 Ağustosta oldum yarın test günüm dua eder misiniz bana çok korkuyorum
İnşallah amin siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebeğiniziHayirlisiyla guzel mutlu haberler alirsiniz ve devaminda saglikli bi dogumla sonuclanir insallah
Test sonucunuz ne oldu merak ettimİnşallah amin siz de sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?