Mikroçip yaptıranlar?

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
103
45
Merhaba hanımlar, mikroçiple embriyo transferi olan var mı? Taze mi yoksa dondurulmuş transfer mi oldunuz ve sonucunuz ne oldu? Paylaşımlarınızı bekliyorum..

Mikroçip ve aşılama aynı hemen hemen başılamayı dene bence onun yerine. Rahatsızlıgın ne

Mikroçip ve aşılama aynı hemen hemen başılamayı dene bence onun yerine. Rahatsızlıgın ne
Benim 4.denemem, 39 yaşındayım..ilk denemede kızım oldu, hidrosefaliden 22.haftada doğumla kaybettim yavrumu 2017'de..Geçen yıl ise 2.denemem negatifle sonuçlandı. Rahim biyopsisi yapıldı temiz çıktı. Rahmim çizildi. 3.denemede boş gebelik yaşayıp 7.haftada kürtaj oldum. Eşimle genetik tahlillerimiz yapıldı. Bende sadece kan pıhtılaşması eğilimi saptandı. Eşimin sperm DNA hasarına bakıldı, yüzde 26 çıktı. Vitamin destekleri kullandı. (Diyabeti ve çift taraflı varikoseli var). Bu yıl, 4.denememde serum verildi ve mikroçip yapıldı. Bugün transferden sonra 7.günüm..merak ediyorum bu şekilde ne gibi sonuçlar alındığını..bebek kaybından sonra herşey çok zor oluyor çünkü..

Bnmde kaybım oldu. Kan pıhtılasma sorunumu bilmeme ragmen doktor vermedı kan sulandırıcı bende onu dınledım. Ama sendede o sorun varsa mutlaka kan sulandırıcı kullan.
Bnmde 1. Tedavi asılama negatif
2. Tedavı yumurta takıbı Pozitif ama 8. Haftada kalbi durdu.
3. Tedavş asılama negatıf
4. Tedavı yumurta takibi negatif
5. Tedavı yumurta takıbı pozitif ikiz ve suan 2 aylıklar.
O yuzden hıc umudunu kaybetmeden denemeye devamet. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir

Bnmde kaybım oldu. Kan pıhtılasma sorunumu bilmeme ragmen doktor vermedı kan sulandırıcı bende onu dınledım. Ama sendede o sorun varsa mutlaka kan sulandırıcı kullan.
Bnmde 1. Tedavi asılama negatif
2. Tedavı yumurta takıbı Pozitif ama 8. Haftada kalbi durdu.
3. Tedavş asılama negatıf
4. Tedavı yumurta takibi negatif
5. Tedavı yumurta takıbı pozitif ikiz ve suan 2 aylıklar.
O yuzden hıc umudunu kaybetmeden denemeye devamet. Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler umarım ki..son tedavi dediğin transfer öncesi doğal siklus muydu? Benim dondurulmuş doğal siklus bu denemem..yumurta çatladıktan sonra yalnızca crinone kullandım. Onun dışında hiçbir ilaç verilmedi. Mikroçip yapıldı mı, ayrıca?

Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsinler umarım ki..son tedavi dediğin transfer öncesi doğal siklus muydu? Benim dondurulmuş doğal siklus bu denemem..yumurta çatladıktan sonra yalnızca crinone kullandım. Onun dışında hiçbir ilaç verilmedi. Mikroçip yapıldı mı, ayrıca?
Dofçgdular suan ıkı aylıklar. Ama tedabıde %99 basarı bende. Benim yumurta buyuyup kendınden catlamıyor. İğneyle buyutup 16 mmde catlattm. 36 saat sonrası ilişki seklınde oldu. 3 yumurta vardı üçüde döllendi ama birini 8. Haftada kaybettik. İkizlerimde suan 2 ay 3 günlük oldular. Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin

Dofçgdular suan ıkı aylıklar. Ama tedabıde %99 basarı bende. Benim yumurta buyuyup kendınden catlamıyor. İğneyle buyutup 16 mmde catlattm. 36 saat sonrası ilişki seklınde oldu. 3 yumurta vardı üçüde döllendi ama birini 8. Haftada kaybettik. İkizlerimde suan 2 ay 3 günlük oldular. Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin
Çok sağolun..sağlıkla büyüsünler inş..aşılamayla olması da gayet güzel..ben 2016'da yaptırmıştım ama olmamıştı aşılama..zaten 5 kadından birinde olumlu sonuç alınabiliyor. Tüp bebek dışında doğal yolla hamileliğim olmuyor benim. Yumurta rezervim çok değil. Zor büyüyor bazı yumurtalar. Yine de 5.günü görüyor embriyolar..İlkinde mucizem, kızım olmuştu ama onu da kucağıma alamadan kaybettim. Sonrasında da çabalayıp duruyoruz böyle.. O kadar, o kadar zor ki evlat acısı..kimseler yaşamasın. Umarım ben de 2-3 güne olumlu bir netice alırım.

Back
X