- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
MikroÇipli Aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız ve sonuçlarınız ne oldu paylaşabilir misiniz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptırmadım ama yakında yaptıracağım 3500 TL denildi ücretiMikroÇipli Aşılama yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdınız ve sonuçlarınız ne oldu paylaşabilir misiniz?![]()
Hangi şehir peki ?Ben yaptırmadım ama yakında yaptıracağım 3500 TL denildi
İnternette uzun uzun anlatmışlar canım ama şans oranı daha yüksekmiş normal aşılamaya göre çipli olanın %40 falan şansı varmış diğerinin %20MikroÇipli aşılamanın diğerinden farkı ne acaba kızlar
Anladım canım teşekkürlerİnternette uzun uzun anlatmışlar canım ama şans oranı daha yüksekmiş normal aşılamaya göre çipli olanın %40 falan şansı varmış diğerinin %20
AksarayHangi şehir peki ?
İnş pozitif sonuç alırsın canım bizi de bilgilendirBen de bu ay çipli aşılama yaptırdım canım 3750₺ ilaçlar hariç özelde yaptırdım. Bakalım sonuçlarını 10 Martta göreceğiz umarım pozitif bir sonuç alırım![]()
Canım benim SAT 11 Şubat, 12 şubatta gittim kadın doğuma vajinal ultrason yaptı. O gün gonal f 450 likten 75 ünite başladık her gün aynı saatte oldum. 3 güne bir kontrole çağırdı. Toplam 9 gün kullandım. 21 şubatta çatlatma iğnesi verdi yumurta 1 tane 18 mm idi. 23 ünde aşılama oldum. Hiç korkulacak birşey yok vajinal muayene gibi hiç hissetmedim. Sonrasında 3 gün günaşırı olmak üzere birliktelik önerdi. 3 günün sonunda da progesteron sabah akşam fitil verdi onu kullanıyorum. Bu arada pcosum. Eşimde ve bende bir sorun yok 2 senedir denedik olmadı. 3 kere ilaç ve çatlatma iğnesi denedikten sonra aşılamaya geçtik.İnş pozitif sonuç alırsın canım bizi de bilgilendirpeki süreç nasıl ilerledi hangi ilacı kullandın ve kaçıncı gün iğne ve aşılama yapıldı?
İnş o güzel sonucu alırsın canımCanım benim SAT 11 Şubat, 12 şubatta gittim kadın doğuma vajinal ultrason yaptı. O gün gonal f 450 likten 75 ünite başladık her gün aynı saatte oldum. 3 güne bir kontrole çağırdı. Toplam 9 gün kullandım. 21 şubatta çatlatma iğnesi verdi yumurta 1 tane 18 mm idi. 23 ünde aşılama oldum. Hiç korkulacak birşey yok vajinal muayene gibi hiç hissetmedim. Sonrasında 3 gün günaşırı olmak üzere birliktelik önerdi. 3 günün sonunda da progesteron sabah akşam fitil verdi onu kullanıyorum. Bu arada pcosum. Eşimde ve bende bir sorun yok 2 senedir denedik olmadı. 3 kere ilaç ve çatlatma iğnesi denedikten sonra aşılamaya geçtik.
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım canım ama sonu güzel bitecek inanıyorumİnş o güzel sonucu alırsın canımBen de 2 kere ilaç kullandım bu 3.kez olacak bunda da aşılama kararı aldık bakalım artık o kadar imkansız gibi gözüküyor ki gözümde garip bi ruh hali var içimde inş sonu güzel biter hepimizin
İnş canım inşHepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım canım ama sonu güzel bitecek inanıyorum
Şans oranı daha yüksek ve işlem olarak laboratuvar kısmı daha kısa sürüyormuşMikroçipli aşılamanın normal aşılamaya göre farkı nedir kızlar
Doktorumla konuşayım yapmışken mikroçipli olsun bari ihtimal daha yüksek mademŞans oranı daha yüksek ve işlem olarak laboratuvar kısmı daha kısa sürüyormuş
Hikayemiz çok benziyo nasıl oldu acaba tuttumu aşılamanızCanım benim SAT 11 Şubat, 12 şubatta gittim kadın doğuma vajinal ultrason yaptı. O gün gonal f 450 likten 75 ünite başladık her gün aynı saatte oldum. 3 güne bir kontrole çağırdı. Toplam 9 gün kullandım. 21 şubatta çatlatma iğnesi verdi yumurta 1 tane 18 mm idi. 23 ünde aşılama oldum. Hiç korkulacak birşey yok vajinal muayene gibi hiç hissetmedim. Sonrasında 3 gün günaşırı olmak üzere birliktelik önerdi. 3 günün sonunda da progesteron sabah akşam fitil verdi onu kullanıyorum. Bu arada pcosum. Eşimde ve bende bir sorun yok 2 senedir denedik olmadı. 3 kere ilaç ve çatlatma iğnesi denedikten sonra aşılamaya geçtik.
Yok canım ilki başarısız maalesef. İkinciyi yapacaktık doktora kontrole gittiğimde kist gibi birşey oluşmuş dedi 1 ay yasmin kullan dedi şimdi onu kullanıyorum canım. İnşallah bir dahaki ay yine aşılama deneyeceğiz. O da olamazsa tüp bebek artık. Doktorum da çok şaşkın kimler kimler gebe kaldı senin kalmaman için bir sebep yok diyor kısmet artık canım çok da takmıyorum. Bir vakti zamanı vardır herhalde ben yaşım gençken denemek istedim. Böyle de mutluyum bakalım hayırlısıHikayemiz çok benziyo nasıl oldu acaba tuttumu aşılamanız
Hayırlısı olsun inşallah fazla uğraşmadan gebeliğin oluşur canım nasıldı işlem ağrılımı acılımı nasıl olduYok canım ilki başarısız maalesef. İkinciyi yapacaktık doktora kontrole gittiğimde kist gibi birşey oluşmuş dedi 1 ay yasmin kullan dedi şimdi onu kullanıyorum canım. İnşallah bir dahaki ay yine aşılama deneyeceğiz. O da olamazsa tüp bebek artık. Doktorum da çok şaşkın kimler kimler gebe kaldı senin kalmaman için bir sebep yok diyor kısmet artık canım çok da takmıyorum. Bir vakti zamanı vardır herhalde ben yaşım gençken denemek istedim. Böyle de mutluyum bakalım hayırlısı
Yok hiç ağrı duymadım vajinal muayene gibiydi. 30 dk da masada bekledim öyle sonra normal hayatıma devam ettimHayırlısı olsun inşallah fazla uğraşmadan gebeliğin oluşur canım nasıldı işlem ağrılımı acılımı nasıl oldu