Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylül ve ekim ayında yaptırmıştık o zamanlar +100 dolar ödemiştik çip parası.Merhaba. Mikroçipli aşılama yaptıran var mı ? Bu yolla hamilen kalan varsa nasıl bi süreç oldu neler yaptınız anlatırmısınız ? Bu ay bende denicem doktorum önerdi fiyatları nedir ortalama ?
Hamile kaldınız mı bu yöntemle ?Eylül ve ekim ayında yaptırmıştık o zamanlar +100 dolar ödemiştik çip parası.
Malesef hayır bizde tutmadıHamile kaldınız mı bu yöntemle ?
Ben yaptırdım pazartesi günü bakalım bekleme sürecindeyiz tutarsa yazarımMerhaba. Mikroçipli aşılama yaptıran var mı ? Bu yolla hamilen kalan varsa nasıl bi süreç oldu neler yaptınız anlatırmısınız ? Bu ay bende denicem doktorum önerdi fiyatları nedir ortalama ?
Bende yaptırıyprum ama bana iğne vermedi hapla büyütecek femara verdi mikroçipli ne demek diyede sormadım heyecandanBen yaptırdım pazartesi günü bakalım bekleme sürecindeyiz tutarsa yazarım
Sürecimi paylaşym.
Reglimin 3.günü gonal f başladık günlük 75 dozla.2-3 günde bir vajinal muayene oldum yumurta gelişimini takip ettik.
11 gün devam ettik iğnelere aynı gece ovitrelle yaptık.
Ertesi gün değil sonraki sabah hastaneye gittik eşim numune verdi işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Beni doğumhaneye aldılar çatlatma iğnesinin 35.saatinde.Aşılamaya girdik biraz zor oldu benim rahim ağzım darmış canım yandı ama bu yola baş koyduk malum
18 mm solda bi yumurtam vardı son kontrolde hatta kendiliğinden çatlar da aşılamayı kaçırırız diye inanılmaz korkuyodum doktoru arayıp ekstra kontrol istedim çatlatma iğnesini yapacağım gecenin sabahında.Çatlamamıştı neyse ki.Sağda da 12 mm bi yumurta daha gördü ama o büyümez aşılamaya yetişmez demişti.
Aşılamadan sonra karından muayene oldum.Besleyip büyüttüğümüz yumurtam çatlamış diğer ufaklık 20 mm olmuş.Çatlamak üzere dedi doktor.Artık herşey için çok geçti.Bekleyip görücez tutar mı tutmaz mı bilinmez ama attık bi adım bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Nekadar dıben zamanında yaptırmıştım.. boşuna o parayı vermişim..
negatifti
Ayyy inşallah olur allah gönlünüze göre versinBen yaptırdım pazartesi günü bakalım bekleme sürecindeyiz tutarsa yazarım
Sürecimi paylaşym.
Reglimin 3.günü gonal f başladık günlük 75 dozla.2-3 günde bir vajinal muayene oldum yumurta gelişimini takip ettik.
11 gün devam ettik iğnelere aynı gece ovitrelle yaptık.
Ertesi gün değil sonraki sabah hastaneye gittik eşim numune verdi işlemi yaklaşık 2 saat sürdü.Beni doğumhaneye aldılar çatlatma iğnesinin 35.saatinde.Aşılamaya girdik biraz zor oldu benim rahim ağzım darmış canım yandı ama bu yola baş koyduk malum
18 mm solda bi yumurtam vardı son kontrolde hatta kendiliğinden çatlar da aşılamayı kaçırırız diye inanılmaz korkuyodum doktoru arayıp ekstra kontrol istedim çatlatma iğnesini yapacağım gecenin sabahında.Çatlamamıştı neyse ki.Sağda da 12 mm bi yumurta daha gördü ama o büyümez aşılamaya yetişmez demişti.
Aşılamadan sonra karından muayene oldum.Besleyip büyüttüğümüz yumurtam çatlamış diğer ufaklık 20 mm olmuş.Çatlamak üzere dedi doktor.Artık herşey için çok geçti.Bekleyip görücez tutar mı tutmaz mı bilinmez ama attık bi adım bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin
Bende yaptıracaktım fiyatı 3500 denildi ortalama o civarda olur çoğu yerdeMerhaba. Mikroçipli aşılama yaptıran var mı ? Bu yolla hamilen kalan varsa nasıl bi süreç oldu neler yaptınız anlatırmısınız ? Bu ay bende denicem doktorum önerdi fiyatları nedir ortalama ?
Çipli aşılamada DNA hasarı olmayan en sağlıklı spermler cihazlarla hırpalanmadan ayrıştırılıyo.İçgüdüsel olarak spermler yumurtaya yöneliyolar.Bu çip kitlerinde de suni bi yüzdürme yapılıyo.Yarışı kazananları rahme enjekte ediyorlar.Başarı şansının normal aşılamadan daha yüksek olduğu kanıtlanmış ama bi noktada kısmet diyosun yine.%100 değil hiçbi yöntem.Bu yöntemde normal aşılamada tutma şansı %15-20 iken %40 şansın oluyo.Bende yaptırıyprum ama bana iğne vermedi hapla büyütecek femara verdi mikroçipli ne demek diyede sormadım heyecandan
İğneler 2000tuttu aşılama için de 5000 ₺ verdik.Progestan verdi doktor sabah akşam kullanıyorum o yüzden ister istemez yatıyorum zaten ama ekstra dikkat ettiğimiz şeyler de oluyo tabi.Evi eşim temizliyor yemekleri annem yapıyo ben de yalnızken eğilip kalkarken dikkat ediyorum yükseğe uzanmıyorum.Ailece bu yola baş koyduk yani bakalım inşallah olursa daha ayrıntılı yazarım herşeyi.Gün gün not tutuyorum neler olup bittiğini vücudumdaAyyy inşallah olur allah gönlünüze göre versin
Ücreti nekadar tuttu ? Bide aşılamadan sonra yattınızmı bi süre ?