mikrodalgadan ateş çıkmaz yaaa...bunu ilk kez duydum.benimki eski tip yani ızgarası filan yok ama belki ızgara kısmında bir sorun vardır.bir de kenarları yaldızlı tabak kullanmayın,patlar...eşime aylarca yalvar yakar mikrodalga aldrdım nihayet evlendiğimz günden beri gereksiz olduğunu söyleyip almak istemiyordu
amaaaa kullanamıyorum beko marka aldm ızgaralı
ısıtma açısında çok iyi ekmek ısıtıyorum yemek ısıtıyorum hiçbir problem yok fakat ızgarasını kullanamıyorum örneğin nugget koyuorum ilk denediğimde bayıldık süper oldu şimdi çalıştırdığım an patlama oluo fırınımda ateş çıkıyor içinde ve koku oluşuyor bende durduruorum hemen 2 gün önce burger koymayı denedim yine aynısı oldu hemen patlıyor ateş çıkıyor bozuk olsa tamamen bozuk olmazmıydı ısıtıcı olarak kullanabiliorum sorunsuz
mikrodalgadan ateş çıkmaz yaaa...bunu ilk kez duydum.benimki eski tip yani ızgarası filan yok ama belki ızgara kısmında bir sorun vardır.bir de kenarları yaldızlı tabak kullanmayın,patlar...
Bende ekmekleri koyuyorum yumuşacık çıkıyor ama en fazla 5 dk sonra kupkuru oluyor
biz bu zamana kadar 2 tane mikrodalga kullandık dediğiniz olay bizimkinde de oluyordu.
genelde alüminyum folyo ve kenarı yaldızlı kaselerde oluyor.
alüminyum folyo ile mikro dalgayı havaya uçurabilirdiniz verilmiş sadakanız varmış. mikro dalganın içerisine yaldızlı, metal, tahta ve uygun olmayan plastik eşyalar konulması sakıncalıdır diye biliyorum...ayhhh Allaaahhh razı olsun canım benim bende tellerin arası çok açık ürünler durmuo die alüminyum folyo sarıordum
ayhhh Allaaahhh razı olsun canım benim bende tellerin arası çok açık ürünler durmuo die alüminyum folyo sarıordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?