Mutfak Püf Noktaları mikrodalgamda sorun mu var ben mi kullanmayı bilmiyorum yardım edermisiniz?

ilksah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.859
6
358
eşime aylarca yalvar yakar mikrodalga aldrdım nihayet evlendiğimz günden beri gereksiz olduğunu söyleyip almak istemiyordu
amaaaa kullanamıyorum beko marka aldm ızgaralı
ısıtma açısında çok iyi ekmek ısıtıyorum yemek ısıtıyorum hiçbir problem yok fakat ızgarasını kullanamıyorum örneğin nugget koyuorum ilk denediğimde bayıldık süper oldu şimdi çalıştırdığım an patlama oluo fırınımda ateş çıkıyor içinde ve koku oluşuyor bende durduruorum hemen 2 gün önce burger koymayı denedim yine aynısı oldu hemen patlıyor ateş çıkıyor bozuk olsa tamamen bozuk olmazmıydı ısıtıcı olarak kullanabiliorum sorunsuz

eşime aylarca yalvar yakar mikrodalga aldrdım nihayet evlendiğimz günden beri gereksiz olduğunu söyleyip almak istemiyordu
amaaaa kullanamıyorum beko marka aldm ızgaralı
ısıtma açısında çok iyi ekmek ısıtıyorum yemek ısıtıyorum hiçbir problem yok fakat ızgarasını kullanamıyorum örneğin nugget koyuorum ilk denediğimde bayıldık süper oldu şimdi çalıştırdığım an patlama oluo fırınımda ateş çıkıyor içinde ve koku oluşuyor bende durduruorum hemen 2 gün önce burger koymayı denedim yine aynısı oldu hemen patlıyor ateş çıkıyor bozuk olsa tamamen bozuk olmazmıydı ısıtıcı olarak kullanabiliorum sorunsuz
mikrodalgadan ateş çıkmaz yaaa...bunu ilk kez duydum.benimki eski tip yani ızgarası filan yok ama belki ızgara kısmında bir sorun vardır.bir de kenarları yaldızlı tabak kullanmayın,patlar...

mikrodalgadan ateş çıkmaz yaaa...bunu ilk kez duydum.benimki eski tip yani ızgarası filan yok ama belki ızgara kısmında bir sorun vardır.bir de kenarları yaldızlı tabak kullanmayın,patlar...

yok canım ızgaradayken tabak kullanılmıo zaten tel var onun üzerine eti vs. koyuorum ama patlıo yani bayağı ses koku ve ateş çıkıo

[video]http://www.timsah.com/Mikrodalga-firin-patlamasi/ZTQddOFfrVz[/video]

bu video da mikrodalgayı patlatıolar tabi böyle havaya uçmuo ama içinde burda görünen ateş veya ışık gibi bişey çıkıo

biz bu zamana kadar 2 tane mikrodalga kullandık dediğiniz olay bizimkinde de oluyordu.
genelde alüminyum folyo ve kenarı yaldızlı kaselerde oluyor.

biz bu zamana kadar 2 tane mikrodalga kullandık dediğiniz olay bizimkinde de oluyordu.
genelde alüminyum folyo ve kenarı yaldızlı kaselerde oluyor.

ayhhh Allaaahhh razı olsun canım benim bende tellerin arası çok açık ürünler durmuo die alüminyum folyo sarıordum :D

ayhhh Allaaahhh razı olsun canım benim bende tellerin arası çok açık ürünler durmuo die alüminyum folyo sarıordum :D
alüminyum folyo ile mikro dalgayı havaya uçurabilirdiniz verilmiş sadakanız varmış. mikro dalganın içerisine yaldızlı, metal, tahta ve uygun olmayan plastik eşyalar konulması sakıncalıdır diye biliyorum...

Canım mikrodalgaya metal veya metal alaşımlı şey konmuyor kesinlikle, tabakların kenarındaki yaldızlar bile cızır cızır yapıyor. İyiki başınıza bişey gelmemiş folyo yerine fırın poşeti kullanabilirsin.
Ayrıca ben ekmek, simit v.b ısıtırken hafifçe ıslatıyorum ama bir iki damlacık elimle fiskeliyorum o zaman kurumuyor.

Back
X