herkeze slmlar,8 yıllık evliyim.ben 27 eşim 29 yaşında.eşimin sperm hareketsizlik oranı %3.bende bir problem çıkmadı.biz ilaçla tedavi olduk bi sonuç elde edemedik.3 haziran 2010 mikroenjeksiyon tedavisine başladık.14 haziran 2010 yumurtalarım toplandı.21 yumurta elde edildi.19 tanesi döllendi.19 haziran 2010 transfer gerçekleşti (yeni yasaya göre tek embriyo trasfer ediliyormuş)transferden sonra yataktan kalkmadan bişeyler yedim 1 saat dinlendim sonra korkunç bir karın ağrısı,kusma oldu.acile indirdiler kadın doğum dr,genel cerrahi dr muayene etti kan tahlili,idrar tahlili,ultrason fakat hiçbişey bulamadılar.yaklaşık 9 saat karnımda sancılar yaşadım.o gün hiç bitmiycek sandım.işin ilginç tarafı doktorların hiçbişey bulamamasıydı.eve geldiğimde hemşirenin bana yazdığı barsak düzenleyici şurubu içtikten sonra kendime geldim.sanırım gaz sancısı çekiyormuşum.böyle bir olay yaşayan arkadaşlar varsa paylaşabilirler mi???bu olayda doktorların ne denli başarısız olduklarının sonucudur.ben çektiğim sancılarla kaldım ve verdiğimiz boşa giden paralarla kaldık.zaten tedavi için onca para verdik ilaç parası da dahil,umarım bu yaşadıklarımıza değer 1 temmuz 2010 da gebelik testi yaptırıcam inş sonuç pozitifdir.allah herkezin yardımcısı olsun.