E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir sorum var? Tüp bebek (Mikroenjeksiyon) tedavisine devlet yardımı olmadan ÖZEL yaptırmayı düşünüyorum...Ama kafama takılan bir soru var Merkeze başvurduğumuzda Kadından mutlaka rahim flimi istiyorlarmı.Çevremde bazı arkadaşlar gerekmiyor,bazılarıda gerekli olduğunu söylüyor kafam çok karışıkk ...flimden korkuyorum ..anestezi almaktandagerekmıyorsa bosuna cektırmesem Bu süreçte tedavi görmüş ve tedavi gören bilgili arkadaşlarr paylaşırsanız sevinirim... şakkıdı
Merhaba arkadaşlar benim size sormak istediğim bir sorum var? Tüp bebek (Mikroenjeksiyon) tedavisine devlet yardımı olmadan ÖZEL yaptırmayı düşünüyorum...Ama kafama takılan bir soru var Merkeze başvurduğumuzda Kadından mutlaka rahim flimi istiyorlarmı.Çevremde bazı arkadaşlar gerekmiyor,bazılarıda gerekli olduğunu söylüyor kafam çok karışıkk ...flimden korkuyorum ..anestezi almaktandagerekmıyorsa bosuna cektırmesem Bu süreçte tedavi görmüş ve tedavi gören bilgili arkadaşlarr paylaşırsanız sevinirim... şakkıdı
Canım sağolasın ben 1 yıl önce hormon tahlillerimi yaptırmıştım dr herşey normal dedi.Eşimin sperm sayı ve harekette sorun çıkınca asılama sonra tüp bebek dedi.Sonra beklemeye karar verdım şimdi 2.yıl oldu hala gebelik olmayınca asıladakı %15 şansımı denemek ıstemedım (şans az olduğu için)% 5o şansı tüp bebekte karar verdimcanım sen ilk doktora gittiğinde senden rahim filmi istemedimi...?bu zamana kadar çektirmedinmi bu filmi...
çok ilginç doğrusu...
çektirmedinse mutlaka doktorun senden ister...senin bu zamana kadar olan tedavilerini,eşinin tahlilini senin hormon ve rahim filminede bakmak isteyecektir...eger gerek görürse,yeniden yapacaksınız bu tahlilleri...
allah yardımcımız olsun...
Canım çok sağolasın yaşadıklarını paylaştıgın için :) gözünaydın hadi çektırmıssın sen kurtuldun :) sıra bende şimdii :1ninca::1ninca:anestezii hadi bakalım :1ninca:Aklıma geldikçe yazıyorum : ))
benim ilk tedavimden önce istenmişti , yaptırdım ama canımdan can gitti , bilmiyordum anesteziyle yapılabildiğini , hiç bana kızamayın birazdan yazacağım şeyler için hak etti çünkü , gerizekalı dr. beni bu konuda bilgilendirmedi yada uyarmadı . üstelik bu dr. ist.da isim yapmış hastanelerden en çok hasta yoğunluğu olan bir kad.doğ.uzm.idi ., o hsg den sonra herşey alt üst oldu ,bir ara kesin vajinismus oldum o salağın yüzünden diyordum ..
bir başka şey ise bu 4. denemem öncesi görüştüğüm bir dr. " filmi çektireli neredeyse 4 sene olmuş , 4 senede neler neler değişmiştir kimbilir , sen iyisimi yeniden çektir , aklımızda soru işareti kalmasın . hsg temiz çıkarsa histeroskopi çektir " bile demişti
kısacası önemli bir film ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?