merhaba
mikroenjeksiyon tüp bebekle aynı şey daha doğrusu tüp bebeğin bir çeşidi. Klasik tüp bebekte yumurta ve spermin labarotuvar ortamında karşılaşmasını ve spermin yumurtayı kendisinin döllemesini bekliyorlar, m,kroenjeksiyonda ise spermi alıp şırınga aracılığıyla yumurtaya kendileri aşılayıp döllüyorlar. Yani mikroenjeksiyon daha garanti bir işlem. Çünkü bazen sperm yumurtayı kendiliğnden dölleyemeyebiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir...
evt evt tüp bebekle aynı. Çünkü işlem zaten tüp bebek. Ben ilaç hariç 3500 YTL'ye yaptırıcam. İlk iğnemi 4 ekimde kendim yapmaya başlayacağım..Sen ne zaman yapacaksın?
evt evt tüp bebekle aynı. çünkü işlem zaten tüp bebek. Ben ilaç hariç 3500 ytl'ye yaptırıcam. Ilk iğnemi 4 ekimde kendim yapmaya başlayacağım..sen ne zaman yapacaksın?
çok teşekkür ederim hepimizin hayırlı olur inşallah. Evt 3500 YTL'ye herşey dahil tabi yalnız ilaçlar hariç. Benim gittiğim hastane bikaç eczane ile anlaşmış. İlaçlarımın hepsini 740 YTL'ye aldım..
elsinore canım peki siz direk mıcroya mı geçtiniz yoksa aşılama falan denediniz mi daha önce?bizimde morfolojı ve harekette sorun var sanırım mıcro yaptıracaz ama aşılamayı tavsiye etmedi drlar.biraz detay verir misn canım
elsinore canım peki siz direk mıcroya mı geçtiniz yoksa aşılama falan denediniz mi daha önce?bizimde morfolojı ve harekette sorun var sanırım mıcro yaptıracaz ama aşılamayı tavsiye etmedi drlar.biraz detay verir misn canım
merhaba
hayır daha önce 2 kere aşılama yaptırdım. ilkinde tuttu fakat devam etmedi maalesef. ikincisinde ise hiç tutmadı. Doktor artık tüp bebeğe geçelim dedi. O yüzden 4 ekimde başlıyorum tedaviye.