milkplus süt artırıcı içecek hk

njlince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
2 aylık bebeğim var yeni anneyim ve doktorum bana milkplus adlı ürünü tavsiye etti yanlız ilk açtığım sişenin içinden üzüm sineği çıktı küçücük bu ürünü kullanıp böyle bir sorun yaşayan varmı zaten direk döktüm başka önerebileceğiniz süt artırıcı içecek varmıdır... bu ürünüde kullanan veya kullanmayı düşünen var ise bence iyice araştırmalı nasıl bir ortamda yapılıyorki içinden sinek çıkıyor :(:(

Merhaba Arkadaşım başına gelene çok üzüldüm bencede haklısın bu tür içecekler çok iyi araştırılarak alınmalıdır. ben bebeğimde Still Tee kullandım ve çok memnun kaldım hem sütümü arttırdı hemde inan 6 ayına kadar mama vermedim çünkü sütüm yetti mutlaka tavsiye ederim.

2 aylık bebeğim var yeni anneyim ve doktorum bana milkplus adlı ürünü tavsiye etti yanlız ilk açtığım sişenin içinden üzüm sineği çıktı küçücük bu ürünü kullanıp böyle bir sorun yaşayan varmı zaten direk döktüm başka önerebileceğiniz süt artırıcı içecek varmıdır... bu ürünüde kullanan veya kullanmayı düşünen var ise bence iyice araştırmalı nasıl bir ortamda yapılıyorki içinden sinek çıkıyor :(:(

biz milupa still tee ve hurma kullanıyoruz canım 5 aylığız ve sütümüz yetiyor elhamdülillah bu aralar bir de lactamil içmeye başladım süt kalitesini arttırıyormuş diye neyse still tee yi tavsiye ederim bir dene :16:

Milk plus aldım ben de,üzümlüsü. Sulu pekmezine barbekü sosu karışmış gibi. Ben de mama veriyorum günde 3 4 kez. İnş kurtuluruz mamadan.çünkü tüm doktor arkadaşlarımız bağışıklık sistemi ne hale gelmiştir diyip duruyorlar. Daha 27 günlük bebeğim,yol yakınken mamadan kurtulmalıyız:anne:

Back
X