• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Millet kafayi kilomla bozmus

ben de bu bayram bunu anladım.işi gücü olmayan ,boş beleş insanlar,başkalarının fiziksel görünümüyle kafayı bozarlar.bunlar hep işsizlikten...

56 yaşında,yakında torun torba sahibi olacak kadınım.bundan bir yıl önce zayıftım.(bana göre normal)52-53 kilo.bana yüzün çok çökmüş diyenler mi ararsınız,yok hasta mısın,hastalıklı mısın diyenler mi ararsınız,her gördüğünde ince ince süzenler mi arasınız,sanki bekar oğullarına gelin alacaklar.

bu kış yediğim serumlardan,kullandığım vitaminlerden dolayı malesef kilo aldım.bu bayram da aaa ne kadar kilo almışsın,kolun, bacağın ne kadar kalınlaşmış dediler aynı kişiler.kendimi bir türlü beğendiremedim,velhasıl.boşverin geçin.
+10000
Bizim millet kafayı kiloyla bozmuş durumda
Kilolulara çok daha beterlerini yapiyorlar inanin
sen tepki göstersen bu defa ne var canım ne kadar sinirlisin iyi ol.diye söyledim diyor
Yok kilo verme irade meselesiymis
Yok kendisi istese 1 haftada 10 kilo veriermi
Giydigine yediğine ictigine her şeye karışıyorlar

Yok sen beyaz giyme yok açık renk giyme geniş görürürsün
Yok elbise giyme
Yok çiçekli bluz giyme en son birine ne istiyorsun çıplak mi gezeyim dedimde sustu

Anladim ben sizi. Kizkardesimde kisa boylu sizin gibi 1.55 boyunda. Bir ara 54 kilo olmustu hakikaten cok zayif gozukuyordu. Aslinda o boya o kilo normal olsa da, bazi insanlarda yapi geregi o kilo az duruyor olmuyor. Bana da zayifsin diyorlar. Ben 1.63 boyunda 52 kiloyum. Normal goruyorum kendimi. Son zamanlarda yaz dolayisiyla gunes alerjim azdi. Bunu bile guya zayif olusuma baglayanlar oldu pes dedim. Bana oyle diyenlere agizlarinin payini veriyorum sizde susmayin. Saglikli olduktan sonra bunyenizde kaldiriyorsa kilo almaniza hic gerek yok.

Iki dogum yaptim boyum 1.64 kilom 54 insanlar beni gorunce ayyy bu halin neeee diyerek konuya giriyorlar.ben bildim bileli zayifim.evlendigimdede boyleydim.guzelimdirde yani.esimde yakisiklidir.ama hala birilerine dert oluyorsa zayifligim onlarin sorunu diyorum.cekemeyen insan cok fazla.yuzum dolgun olsun diye kat kat gobegim kocaman basenlerim olsun istemiyorum.barisik yasayin kendinizle.kilonuz normal olsa takilacak baska seyler bulurlar.insanlarin geveze yersiz hadsiz densiz olmasi sizin sucunuz degil.ayrica millet zayiflayabilmek icin dunya kadar para harciyor.mutluysaniz sifir sıkıntı. ayrica cok zayifsin diyip butun isi size yaptirmalarida kendileriyle celiskilerini ortaya koyuyor.bosveriiiiin.

canim benim cok tesekkurler usenmeden guzelce yazmissn agzina saglik.oyleki artik beni biktirdilar uc ay once gidip doktora artik bir sorun var lutfen bulun dedim.ama cok zayif degilsinki dedi sasirararak artik agladim.evet degilim ama biktim.ki benim tum cevrem musterilerim dahi masallah ne guzel kizsin derler.isyerimdekilerlerle kiyaslandigimda yok tescillicirkin daha yapili onun gogusleri daha dolgun yuzu daha dolgun bakildigi zaman cok yerinde derler.ama gel gorki ben bi kac insan topluluguyla ugrasamiyorum.ve bunlar 85 in ustunde kilo olarak.nitekim ben bunlara sinirlendim cölyak testi bile yaptm midemden parca aldirdim sinirden.hicbisey cikmadi.troidler temiz.sadece yapi geregi. Artik duymasamda inanki nefret ettim.seviyordm ama beni soguttular
rica ederim canim kimi insanin yapısı oyledir canim benim teyzemde zayıf ince uzun dayimda teyzemin kizida anneannemde zayifmis gencken yaslandi simdi biraz tombis
Gercekten bir insan kiloluysa bir sorun vardir bunu unutma. Kilo iyi bisey degil her turlu hastaliga zemin hazırlıyor
Bak benim yengemin oglu kilolu ama bildigin obez ailecek oyleler yenge dedigim aile dostumuz akraba degil
Cocuk daha 24 yasinda şeker cıkmış,birsuru biseler olmus simdi diyet yapiyormus falan. Yazik degilmi
Sen rahatina bak seni herkes cok begeniyordur imreniyordur giydiklerin yakisiyordur eminim.
Benide bıktırdılar evlendim diyetisyene gittim kilo alma diyeti yaptım hatta 2 kilo aldim dayanamadim diyete biraktim. Sonra gittigim baska doktor sen sakin kilo alma insulin direnci olusur bu kiloda kal dedi bende pco var .artik herkese doktor kilo alma dedi diyorum. Ohhhhhhh bana da söyleyenler hep 80 kilo tipler.. kendi popolarina baksinlar biz onlara bisey diyor muyuz yag tulumlari

rica ederim canim kimi insanin yapısı oyledir canim benim teyzemde zayıf ince uzun dayimda teyzemin kizida anneannemde zayifmis gencken yaslandi simdi biraz tombis
Gercekten bir insan kiloluysa bir sorun vardir bunu unutma. Kilo iyi bisey degil her turlu hastaliga zemin hazırlıyor
Bak benim yengemin oglu kilolu ama bildigin obez ailecek oyleler yenge dedigim aile dostumuz akraba degil
Cocuk daha 24 yasinda şeker cıkmış,birsuru biseler olmus simdi diyet yapiyormus falan. Yazik degilmi
Sen rahatina bak seni herkes cok begeniyordur imreniyordur giydiklerin yakisiyordur eminim.
Benide bıktırdılar evlendim diyetisyene gittim kilo alma diyeti yaptım hatta 2 kilo aldim dayanamadim diyete biraktim. Sonra gittigim baska doktor sen sakin kilo alma insulin direnci olusur bu kiloda kal dedi bende pco var .artik herkese doktor kilo alma dedi diyorum. Ohhhhhhh bana da söyleyenler hep 80 kilo tipler.. kendi popolarina baksinlar biz onlara bisey diyor muyuz yag tulumlari
Cok terbiyesi insanlar var ben kirmak istesem o kadar bel alti vurabilme sansim varki.yasli basli insanlarda var.almak istemiyorum iyiyim diyorum.yok yok alsan cok iyi olacak diyo.yemege gitmeye korkuyorum onlarin yaninda israrla suraya bak kucucuk kalmissn ye hadi bitir diyip o yedikten sonradavee bisy yememissn demeleri insani cildirtiyor. Iste bu ruh hastalari yuzunden insan kilo almak icin antidepresan kullanirmi bana kulandirdilar sirf bi kac kilo alayim ceneleri sussun diye. Aldim yine konusuyolar.

Kilo almak kadar basit şey var mı? Akşam yatmadan 1 saat önce tam doyacağın şekilde yemek ye ve yat.1 haftada en az 2 kilo garanti

Tabi kimse kilo al zayıfsın dedi diye değil.Kendin istiyorsan yap bunu.Yoksa kimse umrunda olmasın.Hatta onlar sana zayıfısn kilo al dedikçe sen de sen çok kilo almışsın acil kilo vermelisin çok kilolusun de.

siz zayıf değilsiniz ki. spor yapın, vücudunuzu sıkılaştırın biraz daha sağlıklı görünürsünüz.

benim boyum 1.57 ve şu an 44 kiloyum ama bana daha hiç çok zayıfsın diyen olmadı çünkü vücudum kaslıdır mesela hafif bir sixpackim var, bacaklarım vs çöp gibi durmaz. sporla halledersiniz.

Hic zayif degil:) kilo alma.. boyum senle ayni ve 50 kiloyum. Ben biraz zayif gozukuyorum insanlar banada zayifsin diyo ama onceden senin kilolardaydim ve bizde 1-2 kilo bile hemen gozukuyo boy kisa oldugundan. Gayet iyisindir eminim
Bende sizdenim kizlarr demekki boyu benim gibi kisa olan varmis hep dalga gecerlerdi cuce diye bu arda bende 41 kiloyum cevremde herkes al diyo bende alip napicam ben halimden memnunum diyorum susuyolar

Aynı problem bende de var. Eski müstakbel kv kişisi de beni sürekli eleştirir dururdu. Çocuk gibi görünüyormuşum. Bende boyum kısa kilo alsam Hafize ana gibi olurum derdim şakayla karışık. Ama sürekli sürekli söylenince insan bi yerden sonra kompleks yapabiliyor. Bence sağlıklı bi kilodaysan boyuna göre idealse kafana takma hiç. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

Back
X