millet zengin ben fakir

Gel de bu kayınvalideyi sev iyi davran ondan sonra yaşlanınca mıy mıy başlarlar gelip işimi görmüyor bakmıyor diye demiyorlar ben neler yaptım bu kızlara diye düşünmezler;senin kayınvalidende insan bi gelin istiyomuş anneciğim ama sen kalmışın başlarına de":KK69:

şimdi yeni konu açtık yanımdaydı 1,5aydır kv,giderken kendini hasta etti resmen ağladı hüngür hüngür gitmek istemedi varmı böyle bişey yaa :(
akşam gidecekya bende sabah kahvaltı hazırladım çağırdım gelmedi iki saat sonra geldi surat beş karış,sofrada konuşmuyor durduk yere ağlıyor ,odasına çekildi namaz kılıcam diye neyse işten eşim geldi bende yemek hazırladım , gittim çağırdım anne annee ses yok baktım uyumuş ama çok seslendim duymamasının imkanı yok :( neyse eşime dedim git sen bi bak anne kalkmıyor dedim gitti nasıl çağırdı kalktı ya :(

şimdi yeni konu açtık yanımdaydı 1,5aydır kv,giderken kendini hasta etti resmen ağladı hüngür hüngür gitmek istemedi varmı böyle bişey yaa :KK43:
akşam gidecekya bende sabah kahvaltı hazırladım çağırdım gelmedi iki saat sonra geldi surat beş karış,sofrada konuşmuyor durduk yere ağlıyor ,odasına çekildi namaz kılıcam diye neyse işten eşim geldi bende yemek hazırladım , gittim çağırdım anne annee ses yok baktım uyumuş ama çok seslendim duymamasının imkanı yok :KK43: neyse eşime dedim git sen bi bak anne kalkmıyor dedim gitti nasıl çağırdı kalktı ya :KK43:

bi de annemin komşusu hastalanmıştı bende çok severim onu eşime dedim abla hasta olmuş kv tuttu gözümün içine baka baka dedi allah kaynanasının hakkını ona koymaz daha dur o daha çok çekicek dedi ! ben şok tabii bizi ilgilendirmez aralarındaki olan abla kaynanasıyla geçinemiyor yanında istemiyor o da ne diye gelip kalıyor gitsin evinde kalsın dedim gözünün içine baka baka yeter dayanamadım söyledim alınırsa alınsın napayım :( zorla gitti resmen

Back
X