• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

millete dalga konusu oldum

Cevren gereksizmis ki
22 yasindasin ve yasinin geldigini dusunuyorsun,cunku cevrendeki herkes evli :oha:
O cevreden acil cik

Arkadaşların olmasın daha iyi böyle olacağına. Ailen çok vicdansız yaklaşıyor olaylara. Ne desem bilemiyorum. Belli ki baskıcı bir ailen var. Ne olursa olsun ezdirme kendini hiçbir şey yapamıyorsan duymazdan gel. Onlar kötü diye sen kötü olmazsın ki. Kimse için kendini üzmeye değmez. Umarım sevdiğin birileriyle karşılasir sevdiğin insanla yuva kurarsin canı gönülden dileğim bu

Seben ayşe diye sipastik özürlü bit kız gördüm. Kelime oyununa katıldı hatta . Kız uniyi burslu kazanıp birinci olarak bitirmiş . Y lisans yapıyor burslu olarak . Bu kız çok zor konuşuyor ve yürüyor . Beş yaşında yürümeyi öğrenmiş . Öğretmenlik yapıyor çocuklara kendini anlatabılmek için biraz uğraşmış ve çocuklar onun hastalığının farkında . Düşünsene okadar zorluğuna rağmen hayatı başarı dolu . Ha evinde nıseyler dikiyor bazen ve yemek yapmayı sebıyor . Uydurukmufak diye bloğu var . 23 yaş nedir ya ne evlenmesi şakın şakın öyle bıseu yapma çok erken . 27 yaşında evlendim ama keşke otuz sornasınolsaydı dıyorum ki okudum gezdim falan ona rağmen . Bende çok iyi bölüm okumadım dilciyim . İngilizce okumak isterdim başka bi dil okudum ama bu istedgimi gerekleştircem inşAllah Allah izin verirse inşAllah . Kendını İnan dua et Allah a sığın sınava git istediğin iş olan bit bölüm okumaya çalış evlilik ıvın 25 ten sonra düşün eğer iyi ise sevdiğin iyi bit adamsa öyle düşün degılse otuzdan önce evlenme . Kendine İnan kendıni sev kendinle barış . Sen değer vermezsen kendine kimse vermez

Böyle cahil aile insanı yanlışa sürükler. Tv kanallarında bile çocuklarıniza şöyle davranin temali bi sürü program oluyor. Kitap okumayi geçtim hic mi izlememisler. Ben olsam uyduruk bi bölüm bile olsa kazanır giderdim.

İnsanlar eleştirmeyi çok seviyor ama kendilerinin eleştirilmelerine tahammül edemezler. Yaşın geç falan değil böyle düşünme. Çevren bunu empoze etmiş resmen. Ayrıca nasip bunlar bence. Kimse seni desteklemese de kendine inan başarılı olursun inanırsan ve bence evde kaldın turşu mu kurdun falan derlerse evet naparsın evde kaldım ama güzel turşu yaparım de gül yani sen onlarla eğlen . Eğer senin umursamadığını düşünürlerse bunu bırakacaklardır eminim.

Back
X